sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Jatkotoimenpiteitä

Leppoisan illan ja saunomisen jälkeen aloitimme tänään remonttihommat hiomalla seinän ja uraamalla "mutkajohtoputkelle" oman kulkureitin antennipistorasiasta patterin putkien viereen. Uraaminen onnistui hyvin piikkausterällä, vaikka työhön olisi olemassa myös oma työkalunsa. Emme kuitenkaan tässä vaiheessa ajatelleet satsata 450 euroa kyseiseen "uritustyökaluun", vaan tyydymme luomaan vähän järeämmän reiän ja peittämään sen erilaisilla massoilla myöhemmin.

Tänään olemme myös valmistelleet seuraavia työvaiheita. Liimamassan loputtua emme kiinnittäneet pienemmän makkarin oviaukkoon kulmalistoja, vaan jätimme sen työn ensi viikolle. Tarvitsemme liimamassan lisäksi yhden kulmalistan, jotta saamme kaikki listat liimattua kerralla paikoilleen ja sen jälkeen asennettua välioven. Jännä nähdä, millaiselta ovi näyttää paikoillaan. Kaupassa se ainakin näytti hyvälle.

Olemme myös katselleet netistä uutta sängynrunkoa. Kokeilimme vanhan Kioto-sängynrungon päätypalaa huoneeseen, eikä se enää istunut lainkaan huoneen tyyliin. Niinpä Kioto-runko on myynnissä ja haussa on uusi runko. Tarkoituksena on löytää yksinkertainen, suorakulmaisella päätypalalla varustettu runko. Tällä hetkellä ulkoasultaan eniten hakemaamme edustaa Ikean Malm -sängynrunko, jonka värinä olisi mustanruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti