keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Keittiö tarjoaa haasteita



Jälleen blogimme päivittäminen on jäänyt liian vähäiselle. Koulu- ja työkiireet ovat pitäneet meitä sen verran hyvin hallussaan, ettemme juuri ole kerenneet remonttipaikalla hääriä. Tällä hetkellä keittiö on ylä- ja alakaappien asennuksen osalta täysin valmis.



Lisäksi lyhyemmän seinän pöytälevy on myös kiinnitetty ja uudenuusi induktiotaso asennettu paikoilleen. Sähkömiehen käytyä asennamme erillisuunin ja aktiivihiilisuodattimen paikoilleen. Sittenpä pääsemme jo kokkailemaan ja suojeleman kiiltävän valkoista, alumiinilistaista pöytälevyämme.



Pitemmän seinän osalta pöytälevyn kanssa puolestaan tuli vastaan ongelmia, sillä hormi on 2 cm kierossa, joten pöytälevynkin pitäisi olla toisesta reunastaan vino. Niinpäs me odottelemmekin uutta pöytälevyä, jonka pitäisi saapua tällä viikolla.



Putkiremontin osalta työt ovat jo viimeistelyvaiheessa. Eilisen aikana meidän kerroksemme kotelo oli jo tehty ja pakko sanoa, että tyylikäs siitä tuli. Tasoitteet ja maalaus vielä, niin rappukäytävä näyttää kivalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti