sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset
Viikonlopun saldo on melkoisen hyvä: yökyläily lapsuudenkodissa, shoppailua pikkusysterin kanssa, saunomista, uimista, juoksulenkki, hiihtämistä, Antonilla yksi valmis harkkatyö (enää kaksi jäljellä koskaan ikinä!), yksi katsottu leffa, neljä nähtyä poroa, yksi suloistakin suloisempi valkoinen porovauva, iloisia ilmeitä poron vetämässä kelkassa ja kaksi nami-nami Pannukakkutalon pannukakkua. Tämä oli hyvä viikonloppu!


2 kommenttia:

  1. Hei!

    Tämä kommentti ei nyt millään tavalla liity postaukseen mutta olisin kovasti halunnut kysellä tarkemmin teidän keittiön välitilaan upotetuista valaisimista. Olen monta kertaa käynyt ihailemassa kuvia teidän kauniista keittiöstänne. Olen miettinyt että miten noiden upotettujen led-valojen toteutus kaappien alapohjaan on tehty ilman välipohjia? Näkyykö lamppu siis kuitenkin kaapin sisältä vai vaan johto? Mekään emme haluaisi ylimääräisiä välipohjia mutta sähkömiehemme väittää että välipohjat tarvitaan upotettuja valoja varten. Olisiko sinulla enää missään tallessa tietoja teidän keittiön valaisimista, kuinka paksuja ovat, mahtuvatko ne kokonaan kaapin pohjan "sisään"? Kaiken muunkin mahdollisen tiedon otan kiitollisena vastaan. Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
  2. Minäpä teen postauksen aiheesta viikonloppuna. Meillä ei ole välipohjia, eikä lamput tai edes johdot näy ulospäin. Kaikki on piilotettu kaapin taakse ja valojen muuntaja kaappien päälle. Lumia-keittiöiltä voi tilata kyseisiä lamppuja (http://www.lumiakeittiot.fi/). :)

    VastaaPoista