tiistai 28. toukokuuta 2013

Kupla-projektin alkuDivan kotiutumisen myötä olemme tämän kesän kokonaan Suomessa. Sitä kautta meille avautui vihdoin mahdollisuus kunnostaa Antonin nuoruusaikainen Volkswagen Kupla. Tällä hetkellä Kupla on melko ruostunut, mutta monien peltien uusimisien jälkeen autosta on mahdollisuus saada uutta vastaava.

Ensimmäisenä autoon kuitenkin vaihdetaan lattia, sen jälkeen madalletaan hieman keulaa, hitsaillaan vähän sieltä ja täältä sekä lopuksi maalautetaan peltiosat. Auton tulevaa väriä emme vielä ole päättäneet, mutta kovasti olen haaveillut vihreästä tai valkoisesta Kuplasta. Suurimpana kysymyksenä on vain se, pidämmekö auton alkuperäisenä väreineen ja muotoineen vai uudistammeko sen täysin?

Väriä pohtiessamme voimme kuitenkin olla hyvillämme siitä, että moottorin osalta auton pitäisi olla kunnossa. Siinä on jopa kuutiotilavuutta enemmän kuin perässä oleva merkki antaa ymmärtää. Luulen, että autosta saadaan varsin kiva kesäauto. Talvisin se taitanee jäädä seisontavakuutukseen, koska talviajoon se ei ehkä ole ihan soveltuvin.

2 kommenttia:

  1. Hih, juuri äsken luin vanhan sitikan kunnostamisesta eräästä toisesa blogista ja täällä oli nyt kupla! :D

    Tsemppiä projektiin! Hommaa tuossa varmasti on, mutta lopputuloskin on kyllä upea: vanhoissa autoissa on ihan eri lailla luonnetta.

    VastaaPoista
  2. Meitäkin tuo Kupla on kiehtonut kauan, vaikka olemmekin aina tienneet siinä olevan tuhottomasti työtä ja vielä enemmän vaihdettavia osia. Tavoitteena kuitenkin olisi saada se kahdessa vuodessa valmiiksi. Saas nähdä, kuinka käy. :D

    VastaaPoista