lauantai 7. syyskuuta 2013

Diva jälleen palkintosijoilla
Kauniin ja aurinkoisen päivän kunniaksi kävimme jälleen harjoittelemassa näyttelyjuttuja Divan kanssa. Tällä kertaa kävely ei sujunut niin hyvin kuin olisi voinut kuvitella, sillä Divan mielestä pitkä heinä tuoksui paremmalle kuin minulla olleet herkkupalat. Syystä tai toisesta Diva sijoittui kuitenkin punaisiin ja oli lopulta yhdeksästä pennusta neljäs. Kotiintuomisiksi tuli pokaali, kahvipurkki ja Divan ehdoton suosikki - vinkulelu.

Match Shown jälkeen Diva sai hetken leikkiä uudella lelullaan ja tanssia Lumpparin kanssa kilpaa. Sen jälkeen edessä oli päivän viimeinen koitos, sillä olimme ilmoittaneet ajokoiranlailla ruokakuppinsa tyhjentävän Divan makkaransyöntikisaan. Siinä Diva jäi viimeiseksi, koska minä ajattelin, että lautaselta toiselle siirrytään vasta, kun makkara on syöty, mutta muut kilpailijat sen sijaan juoksivat lautaselta toiselle ja söivät makkarat matkalla. Anton naureskelikin minulle, ettei minulla ollut riittävästi kilpailuhalua, kun jäin odottelemaan Divan suun tyhjentymistä. :D
Paluumatkalla takaisin kotiin poikkesimme vielä torilla hakemassa vähän loimulohta. Samalla kävimme tutustumassa myös lähiruokamarkkinoihin. Markkinoilla oli tarjolla sienitietoutta, hunajaa, juustoja, ruisleipää sekä erilaisia säilykkeitä. Meidän ostoslistallamme kuitenkin oli pullollinen sokeroimatonta ja vedellä jatkamatonta tyrnimehua, jota onneksi löytyikin lähialueen tyrneistä tuotettuna. Luulisi kahden viikon tyrnimehukuurilla lähtevän tämä juuri alkanut syysflunssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti