maanantai 25. lokakuuta 2010

Saikkua ja onnellisia tehtäviä


Anton jäi viime viikolla olkapääleikkauksen jälkeiselle sairaslomalle, joten remonttipaikalla käymiset jäivät kokonaan väliin. Tänään tulimme opiskelupäivän päätteeksi remonttipaikalle - ja samantien Anton leikattuine käsineen löytyi järjestämästä tavaroita. Ei remontointikaan kuulemma tuottanut näin onnellista hetkeä kuin tämänpäiväinen puolen tunnin mittainen siivoushetki. :D



Piharemonttikin oli edennyt. Sorat on peitetty asfaltilla ja portti asennettu paikoilleen. Piha näyttää oikein hyvälle. Tällä viikolla portti vielä kytketään kauko-ohjausjärjestelmään ja loput piharemonttitavarat viedään pois. Alkaapa siis taloyhtiön remontit olla jo kokonaan valmiina. :)

Kotona ollessamme olemme, tai oikeastaan minä olen saanut tehtyä paljon sellaisia asioita, jotka olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten, mutta aikaa ei ole vain ollut. Lajittelin nimittäin viime kesän reilireissun kuvat ja lähetin ne teetteelle Eirikuvalle. Upean 1008 kuvan lähettäminen netin kautta vei 14 tuntia, eikä selainkaan onneksi kaatunut. Kuvien pitäisi saapua 27.10. Jippii! Kuvista innostuneena lisäilen pari otosta myös tänne. Edelleenkin mielessä ovat vahvimmin Berechtensgaden, Kotkanlinna, Comon heinäsirkka ja käpy, Duomon hienot ovikoristeet sekä Conwyn linna. Niitä me molemmat suosittelemme kyllä kaikille!


7 cm pitkä heinäsirkka Comossa


hassu, ylöspäin kasvava käpy Comossa


Kotkanlinna 1853 metrin korkeudessa


1853 metrin korkeudessa ihailtiin monta kertaa korkeampia vuoria


suloinen vuorijoki


kissankellot kasvavat myös Kotkanpesän korkeuksilla


Conwyn linna (ja ainoa kuva minusta koko reissulta)


ihana, vanha silta


Duomon ovessa ei oltu säästelty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti