perjantai 11. maaliskuuta 2011

Angry Birds


(Kuva täältä.)

Reililupaus osallistua erilaisiin alueellamme järjestettäviin tapahtumiin on pitänyt yllättävän hyvin. Eilen nimittäin osallistuimme Angry Birds -kilpailuun, joka pidettiin naapurikunnan kauppakeskuksessa. Kilpailu järjestettiin Rovion ja Nokian yhteistyönä, ja voittaja sai palkinnoksi N8-älypuhelimen. Kaikilta osiltaan kilpailu oli tosi hauska, jännittävä ja yllättävä: jokainen sai pelata maksimissaan viisi kertaa Angry Birdsiä ja paras tulos jäi voimaan. Pelaajiakin tuntui riittävän, ja päivän voittaja oli saanut reilut 148 000 pistettä!



Kotona Angry Birdsiä olemme pelanneet juurikin Nokian N8 -älypuhelimella. Olemme myös kokeilleet peliä iPodilla, ja molemmissa laitteissa peli toimii erittäin sulavasti. Mielestämme peli on myös erittäin viihdyttävä sekä yhtä aikaa helppo ja vaikea.



Eilisen pelin saldona Anton sai palkinnoksi pehmolelun ja minä avainnauhan. Kaiken kukkuraksi Anton pääsi myös haastateltavaksi ja videokuvaan. Haastattelun pitäisi ilmestyä nettiin eli jäädäänpäs odottelemaan sitä. :D

2 kommenttia:

  1. hei,laitoin kommenttia reili reissuunne, ajattelin sanoa tänne, kun muuten et varmaan huomaa niin vanhaan juttuun. Siellä kysymys :)

    VastaaPoista
  2. vastasin sinne reilipostaukseen. :)

    VastaaPoista