sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mini One



Viikonloppu vilahti jälleen nopeasti ohitse. Perjantaina Antonin palattua työreissulta kävimme pitkällä lenkillä Lumpparin kanssa ja kokkasimme hyvää ruokaa iltapalaksi. Lauantaina puolestaan kävimme koeajamassa ensin viime vuoden suosituinta autoa, Nissan Qasqaita. Se oli kivan korkea auto, mutta emme sen enempää siitä innostuneet. Wetterillä puolestaan näimme keltaisen Mini One -auton. Innostuimme autosta samantien ja aloimme pohtia kakkosautomme vaihtamista vähän erikoisempaan.



Mini One- ja Mini Cooper -autoja olemme nähneet Euroopassa todella usein, mutta aikaisemmin emme olleet koskaan kokeilleet sen ajo-ominaisuuksia. Pieneksi autoksi Mini One oli erittäin jäykkä, helposti hallittava ja näppärän ketterä kaupunkiliikenteessä. Moottoritiellä auto kiihtyi kohtuullisen nopeasti ja äänentoistolaitteisto tuotti jytkettä aivan riittävästi.



Värinä keltainen oli mielestämme autoon hyvin sopiva ja pirteän iloinen. Harmillisesti kuitenkin puutelistalla oli ykkösenä ilmastointi - ja sehän on nykyihmiselle täysin ehdoton varuste. Tällä kertaa ei siis tullut kauppoja, mutta Mini One tuotti unohtumattoman kokemuksen ja jätti jälkeensä pienoisen autokuumeen. Jäämmekin siis seuraamaan Mini Cooper- ja Mini One -autojen saatavuutta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti