torstai 3. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 kotona

Koti on paikka, jossa voi rauhottua, tehdä töitä ja nauttia arkisista askareista. 


Vuoden aikana olohuoneen ilme muuttui tammikuussa uuden television myötä. Keittiöön hankimme myös Norm 69 -kattovalaisimen, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Talvikuukausien aikana Lumppari juoksi lumessa, nautti elämästään ja raikkaasta ulkoilmasta sekä leikki uudella älypallollaan. Vuoden aikana se sai myös uuden kaverin naapurimme bichon frise Fidosta. Lisää koiramaista seuraa Lumpparimme sai kesäkuussa, kun työkaverini koira Stella oli meillä viikon hoidossa. Oi sitä riemua, millä ulkona juostiin. Iltaisin koirat olivat aivan poikki. Jännittäviä hetkiä puolestaan koimme niin tulvivassa Ainolanpuistossa kuin Toppilan autioilla tehtaillakin. Tehdasrakennuksista ei tällä hetkellä ole juuri mitään jäljellä: siilot kaatuivat ensin vahingossa ja sittemmin työkoneen avulla. Tehtaiden tilalle tulee asuintaloja, enkä ihmettele lainkaan, sillä maisemat tehtaan katolta olivat huikaisevat!Saavutusten osalta vuosi 2012 on kantanut arvokasta ja arvostettavaa hedelmää. Minä sain elokuussa unelmieni työpaikan, Antonin opinnot etenivät piirun päähän kalkkiviivasta (enää muutama kurssi ja dippityö) sekä ehdimme myös nähdä valtaosaa kavereistamme kohtuullisen usein. Toivottavasti vuosi 2013 sujuu yhtä mahtavasti kuin edeltäjänsäkin.

Kokonaisuudessaan vuosi 2012 oli siis erittäin onnistunut. Pysyimme myös asettamassamme Herkuton tammikuu -lupauksessamme, joten vuonna 2013 on luvassa uusi haaste. Siitä lisää ensi kerralla.

1 kommentti:

  1. Tosi kivalla tavalla olet muistellut vuotta 2012 näissä postauksissa. Mie olin laiska ja laitoin kaikki aiheet samaan muisteloon. :D

    VastaaPoista