tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuotta vaihtamassa

Uuden vuoden viettomme alkoi Uuden Oulun juhlatapahtumassa, jossa esiintyi laulajien, tulitaiteilijoiden, tanssijoiden ja luistelijoiden lisäksi myös Talent 2012 -voittaja Daniel Helakorpi. Väkeä oli kokoontunut pesäpallostadionin väriloisteeseen tuhansittain, jes. Kaiken kruunasi Uuden Oulun tarjoama musiikin tahtiin toteutettu ilotulitus, wooow! Tunnelma tapahtumassa oli iloisen positiivinen ja yhteisöllisyyttä lisäävä. Lisää tällaisia tapahtumia Ouluun, ollaanhan me jo Suomen viidenneksi suurin kaupunki, asukasluvultaan kolmanneksi suurin ja ikärakenteeltaan Suomen nuorin!


Loppuilta kului rattoisasti kotona. Tarjosimme vieraillemme tortilloja, nautimme päivällä leipomaamme Amerikan juustokakkua sekä napostelimme sipsejä. Puolenyön koittaessa kokoonnuimme torille ampumaan ilotulitteet sekä tuhoamaan tähtisädetikkuja. Vihdoin kolmen vuoden säilömisen jälkeen meidän viimeisetkin tähtisädetikut on käytetty.

Näillä tunnelmilla haluamme toivottaa kaikille lukijoillemme iloista ja ennenkaikkea kokemusrikasta uutta vuotta 2013! Tulkoon tästä vuodesta edellistä parempi, työntäyteinen, terveyttä parantava ja ystävällisiä katseita tutuille ja tuntemattomille jakava. Nyt meidän kenenkään ei tarvitse edes jännittää maailmanlopun tulemista, vaan voimme kaikki keskittyä olennaiseen - tähän hetkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti