torstai 16. huhtikuuta 2015

Tallinnassa pyörähtämässäPääsiäinen 2015 kului Tallinnassa ja Tartossa pyörähtäessä. Lähdimme reissuun heti töiden loputtua torstaina. Jännitystä reissulle toi lakonuhka, mutta onneksi sovittelijat saivat lakon peruuntumaan ja pääsimme reissuun Helsinkiä pidemmälle.
 Perjantaina aamulla heräsimme virkeinä uuteen aamuun uudessa kaupungissa, tai no ei ihan uudessa missään mielessä, mutta heräsimmepä kuitenkin muualta kuin kotikaupungistamme. Maittavan aamiaisen jälkeen laitoimme ulkoiluvaatteet päälle ja lähdimme tallaamaan Tallinnan katuja. Kävelykierros kulki samoja reittejä kuin vuosi takaperin. Tunnelma oli rauhallinen ja turisteja yllättävän vähän - tosin ne harvat turistit puhuivat lähes poikkeuksetta suomea. ;)
Viru turgilta hyppäsimme raitsikkaan ja ajelimme kaverimme asuinsijoille Kadrioruun. Alue oli viehättävä ja vanhat puutalot hyvässä kunnossa. Osittain alue toi mieleen kotikaupunkimme puu-Raksilan alueen.Loppuilta kului rattoisissa tunnelmissa kavereidemme luona, kunnes lähdimme porukalla syömään. Minun tilaama salaatti ja Antonin villisika maistuivat erittäin hyvälle ja saivat meidät kaikki iloisille mielille.

3 kommenttia:

  1. Voi että, olispa kiva päästä käymään edes Tallinnassa. Sinne pääsee helposti lapsenkin kanssa kun ei tarvitse miettiä lentoja :D Pitääkin alkaa heti ylipuhua miestä - meillä kun kaikki reissut lähtee tuosta ylipuhumisesta :D

    VastaaPoista
  2. Niiiin ja hienoja kuvia, kuten aina :)

    VastaaPoista
  3. Tallinna on kyllä suomalaiselle ihan helppo, halpa ja lähellä oleva kohde! Kaduilla tuli vastaan tosi paljon myös lapsiperheitä, joten teilläkin Kukkis pärjää varmasti mukana rattaissa varsin hyvin. Tsemppiä ylipuhumiseen! :D

    VastaaPoista