perjantai 26. helmikuuta 2010

Beige peittyy valkoisellaEilisen aikana olimme erittäin tehokkaita. Minä kävin päivällä maalaamassa ensimmäisen kerroksen lopullista maalia keittiön seinään. Seinä alkaa vihdoin näyttää jo tasaisen valkoiselta. Iltapäivällä puolestaan kipitin kaupasta toiseen etsiessäni pesukoneen veden on/off-nappulaa. Löytyihän se lopulta.
Antonin tultua töistä viiletimme nopeasti takaisin remonttipaikalle. Kuluneen päivän aikana remonttimiehet olivat kiinnittäneet johtoasennusputket ja saneerausrasiat kylpyhuoneen seiniin. Heillä oli mielenkiintoinen tapa kiinnittää ne, sillä he olivat liimanneet putket kiinni paikkapaikoin polyuretaanilla ja vasta sen jälkeen laittaneet sementtiä päälle. Fiksu idea kieltämättä. Kuvassa on aiempi tilanne, jossa putkia ei oltu vielä kiinnitetty uraan. Alemmassa kuvassa puolestaan ovat kylpyhuoneen katossa kulkeva viemäriputki ja sähköjohdot. Viemäriputki oli nyt kiinnitetty niin lähelle kattoa kuin mahdollista. Tämän vuoksi tämänhetkinen katon korkeus on jopa hurjat 2200 mm. Lattia kuitenkin taitaa nousta pari senttiä, joten sen vuoksi lopullinen katon korkeus on lähempänä 2150 mm:ä.Johtoasennusputkien asentamisen lisäksi remonttimiehet olivat suurentaneet vessan oviaukon 7x21-kokoiselle ovelle sopivaksi. Sovimme aiemmin remonttifirman kanssa, että he tekevät oviaukon sopivan kokoiseksi sekä asentavat karmin ja oven.
Palaten kuitenkin illan tapahtumiin me järjestimme tavarat siten, että saimme tilaa olohuoneen lyhyemmän seinän maalausta varten. Ja ah, vihdoin se beige peittyi puhtaan valkoisella pohjamaalilla. Seinä näyttää nyt paljon, paljon paremmalle. En ikinä tykännyt edellisen omistajan valitsemasta beigestä. Se oli karmea ja tunkkainen.

Tänään tarkoituksenamme on kiinnittää loput koolauspuut kattoon, jotta saamme ne lattialta pois pyörimästä. Samoin haemme lainaan jälleen betoninsankon ja betonin sekoituslaipan. Valamme umpeen väliseinän poistosta tulleen uran ja todennäköisesti jälleen teemme tilaa olohuoneen seinän maalaamista varten. Laitamme seinään kaksi kerrosta pohjamaalia, koska beige väri paistaa ensimmäisestä pohjamaalikerroksesta läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti