tiistai 16. helmikuuta 2010

Kylpyhuoneen edistymistäKylpyhuone on edistynyt nopeasti tällä viikolla. Loput lattiakaakelit on piikattu ylös ja vanhat vesiputket kaivettu näkyville. Seinät on myös hiottu ja vanha luujauho poistettu. Eteisemme on myös täyttynyt lukuisista koneista; puhaltimista, imureista, piikkauslaitteista ja roskapöntöistä.Kylpyhuoneemme tosiaan on nyt täysin betonipinnalla, joten tänään pidimme palaverin kylpyhuoneemme muutostöistä. Palaverissa sovimme myös siitä, että remonttifirma roiloaa seiniin kaksi uutta roiloa, koska me emme tänään olisi millään ehtineet tehdä roiloja. Roilojen pitää siis olla huomiseksi valmiit, jotta remonttifirma pääsee tasoittamaan niitä. Toisaalta koemme tämän asian positiivisena, sillä koko seinän pituisen roilon tekeminen olisi vienyt meiltä monta tuntia. Nyt voimme keskittyä muihin tehtäviin eli pistorasian reikien poraamiseen ja seinien hiomiseen.

Muutostöiden osalta jännitämme nyt WC-pytyn sijoittamista. Työmaajohtaja ei nimittäin ollut täysin varma, onnistuuko vessanpytyn siirtäminen haluamallamme tavalla, koska viemäri menee alapuolella olevan asunnon katon kautta pääviemäriin. Toivomme hartaasti, että siirto olisi mahdollinen, koska muussa tapauksessa joutuisimme suunnittelemaan kalusteiden sijoittelun uusiksi.

Käytävällä olevat viemäriputket oli myös eristetty sievästi. Meidän asuntomme katossa kulkevia putkia ei kuitenkaan eristetä, vaan ne peitetään kipsilevyillä. Meille tämä sopii vallan mainiosti, koska peitämme kipsilevykotelon myöhemmin kattopaneeleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti