tiistai 2. helmikuuta 2010

Kylpyhuoneen ehostusta



Eilisen aikana kävimme viimeistelemässä johtoasennusroiloa ja liimasinne johtoputken kiinni roiloon. Samalla irroitimme myös peilikaapin, jonka remonttifirma vie putkiremontin yhteydessä roskiin. Sähkötöiden osalta työt etenevät, kun sähkömies tulee huomenna asentamaan kattoon tulevat lamput, seinien pistorasiat ja kytkimen. Kävimmekin tänään ostamassa kylpyhuoneeseen sopivat spotit. Muissa huoneissa on Massiven pyöreät spotit, mutta kylpyhuoneeseen päätimme asentaa neliskulmaiset spotit, koska kaikki muutkin teräksen väriset elementit ovat neliskulmaisia. Odotankin innolla, miltä lamput tulevat katossa näyttämään. Kattopaneelien värikin on jo valittu, mutta enpä paljasta sitä vielä. Sen voin kuitenkin sanoa, ettei kattoon tule perinteistä kuusipaneelia eikä valkolakattua kuusipaneelia, vaan aivan jotain muuta.

Keittiönkin osalta suunnitelmat ovat edenneet. Huomenna minä menen juttelemaan erään keittiösuunnittelijan kanssa. Toivottavasti saamme soviteltua sopivan hinnan kokonaisuudelle laadusta tinkimättä. Mielestämme on tärkeää satsata hyvään laatuun kuin ostaa tuotetta monta kappaletta halvalla. Laadun lisäksi keittiössä ulkonäkö ja toimivuus merkitsevät todella paljon. Haluamme esimerkiksi liedeltä mahdollisimman hyvän näkymän olohuoneeseen, jotta ruokaa laittaessa voi jutella olohuoneessa istuvien vieraiden kanssa. Lisäksi haluamme keittiöömme integroidun silityslaudan, jotta meidän ei tarvitse luovuttaa kaappitilaa jalalliselle silityslaudalle.



Putkiremontin osalta tällä viikolla ei ole käytävien osalta tapahtunut mitään suurta. Sen sijaan saunaosasto pukutiloineen alkaa olla lähes valmis. Lattioissa on todella tyylikästä harmaata laattaa ja seinissä 20 cm x 25 cm valkoista laattaa. Lisäksi osa seinistä oli kaakeloitu viininpunaisilla laatoilla, jolloin kokonaisilme on erittäin tyylikäs. Saunan oveksi oli valittu savulasi ovi ja kattoon oli asennettu tuikkivia led-valoja. Itse olen tähän mennessä hyvin tyytyväinen putkiremontin tuloksiin. Harmaan lattialaatan asennuksen jälkeen saunaosasto on jo melko hieno!


Eteisemme seinästä on tullut asuntoamme koskeva ilmoitustaulu


Käytävään on ilmestyneet jo meidän asuntomme kaapelit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti