torstai 1. huhtikuuta 2010

Työt hyvällä mallilla



Tänään jatkoimme työskentelyä olohuoneen parissa. Anton teki loput kuusi alasvetoa pistorasianrei'ille ja piikkasi kaapelikourun lattian rajaan. Minun tehtävänäni tänään oli suurimmaksi osaksi tämä blogin päivittäminen ja huomisen maalaustyön valmistelu. Olen tehnyt pitkän puutelistan, joten kaupassa käyminen on ehdoton edellytys huomiselle maalaustöille.



Tällä kertaa ajattelin lisäillä myös kuvia putkiremontin etenemisestä. Käytännössä yleiset tilat on jo putkien ja kaapeleiden osalta valmiit ja jätelavat täynnä roskia. Tänään kuitenkin bongasin jätelavan vierestä monta kymmentä vanhaa ammetta. Ammeet olivatkin melko järeää tekoa: valurautaa, joka oli päällystetty posliinilla. Kaikenkaikkiaan roskahuolto on remontin aikana toiminut erinomaisesti. Pihallamme on ollut koko ajan kaksi jätelavaa, jotka on tyhjennetty pari kertaa viikossa.



Lisäksi liikehuoneiston ja asuintalon välissä oleva "sola" on toiminut remonttifirman putkivarastona. Tässä telineessä on säilytetty muun muassa muovisia viemäriputkia. Tällä hetkellä putkia ei ole jäljellä enää kovinkaan paljon, mutta aluksi teline oli aivan täysi.



Tältä piha näyttää ulko-ovelta kuvattuna. Ei kovin kaunista, mutta harvoinpa remonttiroskat kauniilta näyttävätkään. Toukokuussa nämä lavat poistuvat ja piha siivotaan täysin. Toukokuun yhtiökokouksessa äänestetään pihan kohtalosta, sillä putkiremonttiurakkaan kuului pihan aukaseminen, mutta ei sen korjaaminen. Edellisessä yhtiökokouksessa nimittäin jätettiin piha-asia vielä arkkitehdin suunniteltavaksi, jotta saamme paremmat suunnitelmat molokkien, pyöräkatoksen ja autopaikkojen sijoittelusta. Tuleva yhtiökokous tulee siis olemaan mielenkiintoinen, sillä kaikki asunnonomistajat eivät näe tarvetta pihan korjaamiselle ja portin uusimiselle. Meidän mielestämme kaikki pitää laittaa uusiksi, etenkin kamala rautaportti ja rumat roska-astiat. Taidamme olla siis tyyppiä "kaikki vanha ulos ja uutta tilalle". ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti