maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen touhuja


Pääsiäinen kului rattoisissa merkeissä. Anton piipahti päivän verran vanhempiensa luona ja minä autoin omia vanhempiaan heidän remontissaan. Irroitimme tapettia, siivosimme ja maalasimme pintoja neljästään. Välillä apuna oli myös isoisämme sekä Antonin palattua takaisin kaupunkiin myös hän. Päivät kuluivat nopeasti, koska koko ajan oli tekemistä.

Oman remonttimme osalta työskentely on edennyt keittiössä ja olohuoneessa. Olemme maalanneet kaksi seinää lopullisella maalilla sekä hioneet ilmastointihormin maalausvalmiiksi. Huomenna jatkamme maalauksia, sillä tämän viikon aikana meidän pitää saada kaikki pinnat maalattua. Ensi viikonloppuna on katon ja lattian asennus. Niin se vain vuoden urakka on kohta ohi. Enää remonttipaikalla ei ole koko ajan kahdelle ihmiselle töitä, joten minulla on ollut hyvin aikaa auttaa vanhempiani.

Tässäpä kuvasatoa työntouhuista. Tuttuun tapaan minä olen joka kerta kameran takana ja Anton poseeraa kaikissa niissä kuvissa, joissa näkyy työntekijä. Näkee siis, kuka kuvat meillä ottaa. ;P


Keittiön seinän hiomista


Ilmastointihormin vuoro olla hiottavana


Keittiön seinä maalattu


Ikkunasyvennys maalattuna


Olohuoneen lyhyempi seinä maalattuna


Olohuoneen lamppujen MMJ-kaapelin vetoa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti