maanantai 12. huhtikuuta 2010

Maalia ja kattopaneelia
Tänään tapahtui paljon lyhyessä ajassa. Maalasimme eteisen pohjamaalilla. Kiirettä piti, koska Antonia siteeraten "olin liian nopea maalaamaan, koska hän ei kerennyt suojaamaan, kun minä jo olin valmiina telan kanssa". Lopputulos oli kuitenkin erinomainen. Huomenna jatkamme maalausta lopullisella maalilla. Pari kerrosta sitä ja avot - seinät ovat valmiit.Maalausintoilun jälkeen päätimme aloittaa olohuone-keittiön kattopaneelien asennuksen. Nyt kohtasimme kuitenkin niitä ongelmia, joita olemme koko ajan pelänneet. Seinä on heti alkujaan jo 2 cm kierossa, joten ensimmäiset laudat jouduimme ottamaan katosta alas. Huomenna jatkamme uudella suunnitelmalla. Kavennamme kattopaneelia alkupäästä, jolloin se on sopiva täysleveänä toisessa päässä.

Keittiökaappien ja -koneiden saapuminen on myös lyöty lukkoon. Kalusteet saapuvat perjantaina ja koneet joko torstaina tai perjantaina. Emme ole vielä varmoja, kumpana päivänä. Ne kuitenkin saapuvat siten, että voimme asentaa ne lähes suoraan omille paikoilleen keittiöön.

Aiemmin tilattujen spottien kohtalokin selvisi - saamme ne viikolla 17. Toimittaja oli vihdoin saanut uuden erän ja saamme näin ollen kaikki tarvitsemamme spotit ja vieläpä samanlaisina kuin muissa huoneissakin. Sähkömiehelle on siis töitä viikolla 17.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti