tiistai 6. marraskuuta 2012

Global InterRail: Göteborg
Vaikka joulu jo kolkuttelee ovella ja kynttilät palavat olohuoneessa, ajattelimme jakaa vielä viimeiset kaksi Global InterRail -reissumme kaupunkia teidän kanssanne.

Junamatkojen osalta reilireissumme nimittäin huipentui huvittelupäivään Göteborgin kuuluisassa Lisebergin huvipuistossa. Pieni ja tiivis kaupunki tarjosi myös mukavan lyhyen shoppailukadun sekä kulttuuritarjonnan laajuus huikaisi meidän monipuolisuudellaan. Olettekos tienneet, että Göteborgissa on esimerkiksi 43 teatteria, maailmankuulu sinfoniaorkesteri sekä tuore oopperatalo?Nämä kaksi kuvaa kuitenkin kertovat sen, mistä me olimme Göteborgissa eniten kiinnostuneet. Ruotsissa töissä olleen äitini jalanjäljissä myös minä kävin Pohjois-Euroopan suurimman huvipuiston, Lisebergin, kettinkikarusellissa sekä Anton testasi puisen ja mukaisen vuoristoradan.

Nyt jälkikäteen ajateltuna Göteborgissa olisi voinut vierailla myös Kungstorgetilla, kauppahallissa, Gunnebon, Nääsin ja Tjolöholmin linnoilla sekä design-museo Röhhskassa, mutta pitäähän sitä jättää jotain seuraavaankin kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti