lauantai 17. marraskuuta 2012

Joulu mielessäEnsimmäinen virallinen joulunavausilotulitus nähtiin eilen. Samalla kuuntelimme lasten live-esityksinä joululauluja ja tapasimme Korvatunturin joulupukin. Ah, kuinka rakastan sitä jouluista tunnelmaa kauppakeskuksissa. Kaikilla on intoa ja joulufiilistä, lahjat vielä hankinnassa ja toiset kassissa. Mitähän sitä itse tänä vuonna ostaisi rakkailleen lahjaksi?Isälleni olen jo ostanut Tommy Hilfigerin sukat, mutta niiden lisäksi hän voisi tarvita myös uutta lumilapiota, kylpytakkia sekä Mondon Lontoo-matkaopasta. Äitini innostui nimittäin hankkimaan meille kaikille viidelle hiihtolomamatkan Lontooseen, joten matkaopas olisi hyvä tapa virittäytyä tulevaan matkaan.Äidilleni ajattelin tänä vuonna ostaa uusia tuikkuja, pyyhkeitä, ravintola- tai teatterilahjakortin, kirjoja sekä yrttiruukun. Lisäksi pikkujoululahjana hän saa hot bottlen, jotta tarkenee itsenäisyyspäivänä Pariisissa. Meillä on nimittäin Antonin kanssa ollut perinteenä nukkua hot bottlen kanssa talvisin hotelleissa, joten pikkujoulumatkallamme Pariisissa myös äitini saa nauttia hot bottlen lämmöstä.Pikkusiskoni harras toive oli saada Block-valaisin valkoisella johdolla. Hänelle sopisi lahjaksi myös kirjat, Pentikin porot, leffaliput ja Lacosten hajuvesi. Lisäksi pakettiin voisi pyöräyttää Maraboun uusinta valkosuklaata sekä tilaukseen laittaa viiden kuukauden Elle-lehdet. Pikkujoululahjana pikkusiskonikin saa hot bottlen, jotta saa nauttia siitä Pariisissa.Vaikeinta kuitenkin on keksiä sopivaa lahjaa Antonille. Olemme nimittäin sopineet, että turhaa tavaraa ei missään nimessä hankita, vaan ennemmin panostamme tavaran laatuun kuin määrään. Niinpä Antonille suunnittelemani lahjat ovat melko pehmeitä ja käyttöön sopivia. Tommy Hilfigerilla olisi ainakin tarjolla mukavanoloisia olohousuja, kauluspaitoja ja tarpeellista talvitakkia. Vöitäkään miehellä ei ole koskaan liikaa, ja kelloa on tarpeellista katsella kerran jos toisenkin päivän aikana. Juhlissa Anton voisi myös käyttää kalvosinnappeja, joten niidenkin hankinta voisi olla aiheellista. Rentoutumishetkiä varten puolestaan voisin hankkia meille Madventureksen kaksi ensimmäistä tuotantokautta - eihän sitä tiedä, minne keksisin niiden myötä ostaa yllärilentoliput!

Mutta totta jos puhutaan, ei kukaan taida ihan näin montaa lahjaa tarvita. Ennemmin laatua kuin määrää, niin minä ainakin ajattelen (samalla kun yritän pähkäillä, miten meidän kaapit ovat taas ihan täynnä tavaraa). :)

2 kommenttia:

  1. Apua, joulu! Tuntuu että se on vielä niin kaukana vaikka kalenteria katsoessa eihän siihen ole kuin hetki... Blogissani olisi muuten tänne suunnalle pieni haaste, otatteko vastaan? :) http://www.rantapallo.fi/destinationunknown/2012/11/19/matkailijaprofiilini/

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. Tartun haasteeseen samantien. :)

    VastaaPoista