torstai 24. heinäkuuta 2014

Kesäkuun tapahtumien muistelua


Blogi on elänyt hiljaista vaihettaan lähes koko vuoden. Postaustahti on vähentynyt minimiin arjen ollessa liian kiireistä ja inspiraation kadonneen tyystin. Nyt heinäkuun loppuvaiheilla onkin hyvä palauttaa mieliin, mitä kesäkuussa tapahtuikaan. Saimme nimittäin juuri ladattua loputkin kesäkuun kuvat koneelle, kun tähän asti ne ovat olleet hyvässä tallessa kameran muistikortilla.Loma alkoi ja arkikiireet vaihtuivat lomakiireisiin. Kävimme myös kaksissa lakkiaisissa juhlistamassa uusia ylioppilaita. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla lentokone lennätti meidät Barcelonan lämpöön, josta jatkoimme matkaamme autolla Andorraan.
Kesäkuun puolesssa välissä Anton valmistui diplomi-insinööriksi. Publiikissa tarjottiin yliopiston puolesta kuoharia, ohjelmaa ja kakkukahvit.


Antonin valmistumisen kunniaksi vietimme yhden viikonlopun verran valmistujaisjuhlia. Vieraina kävivät sukulaiset, kaverit, työkaverit ja useat naapurimme. Kiitokset kakuista Antonin äidille ja pikkusiskolleni! Kesäkuussa säät olivat surkeat, joten mitäs muutakaan olisi taivaalta voinut leijailla kuin lumihiutaleita. Takatalvi yllätti meidät kaikki.
Juhannuksen vietimme maalaismaisemissa ja pyörähtämällä Kalajoen juhannuksen alueella. Alueen sisälle emme menneet, vaan katselimme hiekkasärkiltä auringonlaskua. Sää oli niin kylmä, että toppatakki olisi ollut tarpeen.Kesäkuun aikana saimme valmiiksi myös vuoden 2012 lomamatkoja koskevan kuvakirjan toisen osan. Melkein valmiiksi tuli myös vuoden 2013 vuosikirja. Enää pitäisi tehdä vuoden 2013 lomamatkoja koskeva kuvakirja sekä aloitella vuoden 2014 vuosikirjaa. Koirat viettivät viikonpäivät kesälomaa maaseudulla. Loman jälkeen ne olivat täysin valmiita pesulle. Divasta saimme kuitenkin ennen pesua todisteen, että se todellakin oli juossut itsensä harmaaksi.Antonin jäätyä kesälomille lähdimme kuukauden lopussa kesän toiselle lomamatkallemme Suomen Lappiin, Norjan pohjoisosiin ja Ruotsin Lappiin. Vaeltaminen ja matkapyöräily täyttivät tämän loman, jonka kruunasivat pohjoisen mahtavat maisemat. Luntakin löysimme Tromssan korkeimmalta kohdalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti