sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Liki valmista


Eilisillan aikana kokosimme kaapin ovet. Niiden kokoamiseen menikin reilut kolme tuntia, koska ovien kokoaminen oli monimutkaista ja monesta eri osasta koostuva projekti. Tästä työvaiheesta en kovin paljon ehtinyt kuvia ottamaan, koska meidän molempien työpanos oli tasainen.

Ensimmäisen oven jälkeen toisen kokoaminen sujui nopeasti. Paikoilleenasettelu olikin sitten eri asia, koska ovet piti saada nostettua kiskoille tasaisesti siten, että alaohjurikin osui paikoilleen. Ensimmäisen oven kohdalla työvaihe vei vajaan puolituntia, mutta toinen ovi loksahti paikoilleen kolmannella yrittämällä. Kuvassa Anton säätää ovien etäisyyttä toisistaan.


Viimeistelyn osalta kiinnitimme kaapiston karmeihin alumiinilistat, joihin ovien liikerata päättyy.Valmiina kaappi on melkein koko huoneen levyinen. Nyt huone näyttää paljon leveämmältä kuin ennen, sillä kaapin 125 cm leveät ovet tuovat huoneelle avaramman ilmeen. Kokonaisuudessaan kaappivalinta osui nappiin ja etenkin mustat kaapinrungot ovat erinomainen mauste huoneen kokonaisilmeelle. Valitettavasti kaappi ei mahdu kokonaan kuvaan, joten kuvassa huone näyttää paljon kapeammalta kuin livenä. Huomenna jatkuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti