sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Viikonlopun saavutuksia


Antonin palattua takaisin kotiin olemmekin kovasti uurastaneet remontin valmistumisen eteen. Lauantaina kävimme extempore-reissussa Ikeassa, jotta saimme vielä samanlaisen kaapin isompaan makuuhuoneeseen kuin pienemmässäkin makuuhuoneessa on. Ikealla kun on tällä hetkellä toimitusten kanssa ongelmia, joten päätimme varmistaa kaapin saannin ja haimme sen heti ongelmista kuultuamme.


(Kuvalähde: http://www.direct-vehicle-leasing.net/images/car_images/Peugeot%20407%20SW.jpg)

Reissu oli kaiken kaikkiaan hauska. Ensinnäkin meillähän ei ole peräkoukullista autoa, joten jouduimme soittelemaan perjantaina 23.30 kaverimme läpi löytääksemme peräkoukullisen auton omistajan. Sehän löytyi joten 23.50 kävimme vaihtamassa Harrin kanssa autoja. Harrin auton ominaisuudet olivat minun makuuni. Eniten pidin katossa olevasta ikkunasta, jonka kautta autoon tuli lisää valoa. Ikkunan sai peitettyä sähköisellä sisäkatolla. Valitettavasti minulla ei ole kuvaa juuri Harrin autosta, mutta netistä löysin havainnollistavan kuvan ikkunasta.Auton vaihdon jälkeen lähdimme metsästämään peräkärryä. Sekään ei ollut niin helppoa kuin kuvittelimme, koska kuun vaihteessa useista paikoista kärryt olivat jo varattuja - ja mehän tarvitsimme kärryn koko päiväksi. Löysimme lopulta yhden huoltoaseman, jolla oli yksi iso kärry vapaana. Iso se tosiaan oli. Korkeutta kärryllä oli ruhtinaaliset 2,7 metriä, leveyttä 1,6 metriä ja pituutta vajaat 4 metriä. Tällaisen kärryn kanssa sitten suuntasimmekin Ikeaan ja hyvinhän kaikki tavarat sinne mahtuivat. Eipä voi sanoa, että olisi ollut ahasta.
Ikea-reissu oli hyvin tuottoisa. Ostimme remonttipaikalle vaatekaapin ja nykyisen kotimme kylpyhuoneeseen yhden korkeakiiltovalkoisen kaapin. Olemmekin kaappia kasailleet, mutta vielä se on hieman kesken. Jospa ensi viikolla olisi aikaa kasata se loppuun ja asentaa paikoilleen. Näiden kahden ostoksen lisäksi toki ostimme hyllylevyjä, koreja, laatikoita ja housutangon vaatekaappiin. Pienemmän makuuhuoneen kaappiin asensinkin jo housutangon ja voin suositella sitä kaikille. Todella kätevä tapa säilyttää housuja!

Tämän päivän aikana olemmekin sitten pysyttäytyneet pääosin remonttipaikalla. Suojasimme loputkin oviaukot remonttifirmalta saadulla suojamuovilla, koska aloitimme rasianreikien tekemisen kylpyhuoneeseen. Lisäämme yhden pistorasian pesutornin kohdalle, jotta voimme käyttää pyykkikonetta ja kuivausrumpua yhtä aikaa. Lisäksi halusimme peilikaapin viereen yhden pistorasian hiustenkuivainta varten. Pölyä työvaihe tuotti aivan mahdottomasti, mutta muovisuojat pitivät pölyt melko hyvin kylpyhuoneen puolella. Tässäpä muutamia kuvia työntouhusta.


Rasianreiän poraamista

Johdolle tehty ura pistorasialta toiselle

Pölyinen remonttimies

Pölyinen hengityssuojain

Kipinöintiä vanhan, peltisen asennusrasian reunan leikkaamisesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti