lauantai 13. maaliskuuta 2010

Saumatut seinät




Eilisen aikana remonttimiehet olivat saumanneet kylpyhuoneemme seinät. Lopputulos on edelleen hieno. Seuraavaksi kylpyhuoneeseemme tuodaan vesiputket ja asennetaan kalusteet. Ensi viikolla kylpyhuone onkin sitten jo pesutornikaappia vaille valmis.



Oman työmme osalta porasimme eilen kaksi rasianreikää ja teimme rei'ille alasvedot. Liimasimme myös putket paikoilleen, jotta pääsemme sunnuntaina pakkeloimaan putket piiloon.



Maalaustyön osalta aloitimme keittiön patterin ja ikkunasyvennyksen maalaamisen. Pieni patteritela toimi hyvin ikkunasyvennyksen maalaamisessa. Ostamamme pikkutela puolestaan oli aivan onneton, joten olin hyvin onnellinen löydettyäni remonttipaikalta vanhan patteritelan.



Samaan syssyyn maalasin myös suvussamme kulkeneen remonttijakkaran. Jokainen remontoija on maalannut jakkaran remontin aikana valitsemallaan värillä. Aiemmat kerrokset ovat punaista, oranssia, vihreää ja valkoista. Tällä kertaa ajattelin maalata jakkaran puna-harmaaksi. Pääsääntö jakkaran maalaamisessa on ollut se, että se maalataan maalipurkkien lopuilla, jolloin eri kerrokset paljastavat, minkä värisiä seiniä on milloinkin maalattu. Meidän remonttimme jälkeen jakkara siirtyy palvelemaan vanhempieni kerrostaloasunnon remonttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti