torstai 4. maaliskuuta 2010

Vesieristettä
Remonttimiehet olivat tänään edenneet hurjaa vauhtia. Kylpyhuoneemme lattia on kuiva ja seinät vesieristetty kahteen kertaan. Huomenna on mahdollisesti vuorossa jo kaakelointi. Jännittäviä hetkiä jälleen tiedossa, koska kaakelointi sinetöi kylpyhuoneemme valmistumisen. Sen jälkeen on asennettavana enää kalusteet ja kattopaneelit. Paneeleista tulikin mieleen, että nehän pitää tilata. Tiemme johtaa tänään siis rautakauppaan.

Aiheutuneiden vikojen osalta tänään oli myös tehty korjaustöitä. Eteisen seinä sai kovasti halkeamia kylpyhuoneen purkutöiden yhteydessä. Tänään remonttimiehet olivatkin tasoittaneet seinän ja huomenna lienee hiomistyöt. Keittiön hormin osalta he olivat myös täyttäneet tekemänsä kolot. Maalausta emme ole remonttifirmalta vailla, koska pidämme kovasti maalaustöistä.

Keittiön osaltakin työt etenivät. Keittiösuunnittelija kävi tänään tarkkuusmittaamassa keittiön ja piirtää tänään lopulliset piirrokset keittiökalusteiden sijoittelusta. Samalla sovimme myös, että hän toimittaa meille kylpyhuoneen kaapin. Kaapin sisälle sijoitamme pesutornin ja tornin päälle tulevaan kaappiin pesuaineet. Kokonaisuudessaan remontti alkaakin olla melko hyvissä kantimissa.

Oman työmme osuus tänään koostui patterin maalaamisesta. Illalla tarkoituksena on myös siirrellä kaakelit lähemmäs eteistä, jotta kaakeloijalla on helpompi työskennellä. Minun toiveenani olisi myös, että pääsisimme hiomaan olohuoneen pitkää seinää, mutta katsotaan, mihin aika riittää. Tänään nimittäin pitää myös pakkailla jo tavaroita, koska lähdemme viideksi päiväksi Riikaan. Onneksi sukulaisemme tulevat kodinmieheksi, jotta valokuvien määrä ei jää liian vähäiseksi.


Aiemmin mainitsemani vesimittarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti