perjantai 27. heinäkuuta 2012

Eipäs juupas, eipäs juupas

Nyt on hankala paikka. Auto olisi jo aika vaihtaa, mutta mihin? Keltainen pörriäinen olisi mukava, mutta täysin epäkäytännöllinen. Siitä ei saa edes penkkejä käännettyä ja "suksiaukosta" mahtuu sisälle vain ne sukset ja jäkismaila. Kaikessa epäkäytännöllisyydessään pörriäinen on kuitenkin erittäin kiinnostava. Se olisi erilainen...ja keltanen. :DPörriäisen lisäksi kävimme myös katsomassa hopeaa bemaria. Pienipäästöinen ja -kulutuksinen hopeanvärinen helmi olisi erittäin käytännöllinen. Siitä saisi jopa penkit käännettyä ja olisi peräkonttitilaa toisellekin koiralle. Miinuksena heikkolaatuiset äänentoistolaitteet, mutta lisäplussana takuu.
Kolmas mielenkiintoinen tapaus olisi Mercedes. Mustiaiseksi nimettävä helmeilevän kiiltävä Sportcoupe olisi katseitakääntävä ja tehokas. Toki tehoa tässäkin autossa on lähes 75 heppaa vähemmän kuin nykyisessä, mutta äänentoisto olisi ainakin kunnossa. Toisaalta auto oli aika tylsä: tehokas kyllä, mutta tylsä, ei mitään nyt niin kovin erikoista, vaikka kaikki vipstaakit olivatkin ratin vasemmalla puolella ja käsijarrullekin oli oma poljin kytkimen vieressä. Käytännöllisyyden osalta mustiainen olisi ollut ehdottomasti keltaista pörriäistä parempi. Lisäplussana kattoikkuna ja takapenkilläkin ollut maisemaikkuna. Aika jees!

Huomenna vielä autokauppoihin katsomaan paria uutta vaihtoehtoa. :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi meillä mun ei tarvi kun ulkomuoto hyväksyä ja toi mies hoitaa muun miettimisen :D Ajan muutenkin niin vähän että mun tarpeisiin ei kyllä autoa edes tarvita... :)

    Mutta aika hyvät perustelut joka autolle, harmi että kaikkia ei voi saada ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on taas toisinpäin, kun mä ajan pääosin autolla ja edellinen oli niin paljon kuluttava, että kasvoi autokuume viime talven aikana. Onneksi kolmesta hyvästä vaihtoehdosta löytyi se juuri sopiva auto. :)

    VastaaPoista