perjantai 6. heinäkuuta 2012

Lähdössä


Terveisiä jälleen lentokentältä! Eilen lensimme Helsinkiin odottamaan lähtöämme Korfulle. Lentomme lähtee nimittäin jo kello 5.50, ei siis enää kauaa aikaa odotella!

Laskeuduttuamme Helsinki-Vantaalle kohtasinme karmaisevan nälän, vaikka olimme juuri vähän aikaa aiemmin nousseet ruokapöydästä. Niinpäs tsekkasimme kentän ravintolatarjonnan ja päädyimme ajamaan lentokenttäbussilla keskustaan. Syömässä kävimme Amarillossa, jonka ruoka oli saamiensa arvioiden mukaista: kylmää ja raakaa. Ensimmäisen kerran jopa valitin ruoasta ja sain uuden pihvin tilalle.Ruokailujen jälkeen palasimme kentälle nukkumaan. Yö oli tosi rauhallinen. Saimme nukuttua reilut neljä tuntia ennen kuin kyselyvaiheeseen päässeen lapsen seurue saapui istumaan viereisille penkeille. Kovasti tuntuu pojalla olevan kysymyksiä ja ihan kaikesta. ;)

Loppuun vielä muutama sananen uudesta laitteestamme, joka pääsi nyt todellisen tilanteen eteen. Bloggaaminen iPadilla ja iPhonella tuntuu toimivan hyvin. Kuvat saa lisättyä, tekstiä kirjoitettua ja huomaattehan, kuvamme ovat isoja! Onneksi armas Internet osasi kertoa minulle, kuinka kuvakoon saa muutettua isommaksi. Tuntunut nimittäin aika monella bloggaajalla olleen samaa liian-pieni-kuva -ongelmaa.

4 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania kuvia! Oikein ihanaa reissua, be safe :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin menee täällä. Vaikuttaa varsin rauhalliselle lomakohteelle. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, lentokenttäkuvia. :D Niiden näkeminen saa aina vatsanpohjaan pieniä perhosia!

  Toivottavasti teidän loma on onnistunut, hotellin ravintolan palvelusta huolimatta!

  VastaaPoista
 4. Onnistunut oli loma. Nyt ihana olla taas kotona. :)

  VastaaPoista