keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Corfu town on Corfu islandViimeinen lomaamme käsittelevä postaus esittelee mielenkiintoisia paikkoja Korfun kaupungista. Itsessään kaupunki oli aika pieni ja makuumme aivan liian turistipainotteinen, mutta kuitenkin kiva kohde nähdä ja kokea. Kuumuudesta huolimatta kipusimme myös linnoituksen torniin asti katselemaan Korfun kaupunkia parhaalta mahdolliselta paikalta.

Kokonaisuudessaan reissu oli kuitenkin yhtä rento kuin yllä olevan kuvan äijä. Voisin lähtä takaisin tuonne lämpimään ja turkoosiin veteen lillumaan. ;)
Mutta elämä menee eteenpäin ja me suuntaamme ylihuomenna Baijerin pääkaupunkiin Münchenin maistelemaan Oktoberfestien tunnelmasta. Vihdoin, se suuri ja kauan odotettu haaveemme toteutuu! Siihen asti heissulivei, palaamme linjoille säännöllisen epäsäännöllisesti ensi viikolla. :)

2 kommenttia:

  1. Oijoiiiijoi, just eilen puhuttiin aurinkorantalomista työporukalla ja se nostatti kevyttä matkakuumetta.. ja nää kuvat päälle! :D

    Mun haave on myös toi Octoberfest ja Saksa noin ylipäänsäkin matkakohteena. Nauttikaahan<3 Vielä minäkin, someday!

    VastaaPoista
  2. Mahtava idea lähtä työporukalla aurinkoon! Me lähtään nyt Oktoberfesteille Antonin kahden työkaverin kanssa. Odotan todella innolla huomenna alkavaa reissua. :)

    VastaaPoista