sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tervetuloa syksy!Useampana aiempana vuonna olen syksyisin ollut ihan alamaissa. Pimeys, viileys, kosteus ja kesän loppuminen ovat ahdistaneet mieltäni kovasti. Tänä vuonna asiat ovat kuitenkin olleet toisin. Olen ihastellut syksyn värejä, odottanut Oktoberfest-reissuamme sekä suunnitellut pientä breikkiä Pohjois-Suomen ruskan keskellä. Ruska olisi tällä viikolla ollut parhaimmillaan, mutta kuulemma maakasvillisuuden ruskaa on vielä nähtävillä kahden viikon päästäkin. Tämänpäiväisillä Travel Expo -messuilla saimme paljon hyviä vinkkejä ruska-Suomen ihailuun.
Pelkkä matkailu ei kuitenkaan ole pitänyt mieltäni virkeänä, vaan olen myös nauttinut täysipainoisesti uudesta työstäni. Toki vanhoja työkavereita on ollut aika ajoin ikävä, mutta eivät uudetkaan työkaverit ole hassumpia.  Tällä hetkellä en siis lainkaan harmittele keväistä päätöstäni vaihtaa työpaikkaa.
Parasta syksyssä ovat kuitenkin olleet vanhempieni kotipihan omenat. Ensimmäiset täysin punaiset on jo syöty, ja nyt odotamme seuraavien kypsymistä. Luomumpaa omenaa saakin etsiä. ;P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti