lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kuvia Helsingin ja Oulun väliltäLontoon reissun jälkeen ajelimme Helsingistä Ouluun poiketen muun muassa Aulangolla, Hämeenlinnassa ja Iittalassa sekä pysähtyen yhdeksi yöksi Tampereelle. Säät suosivat näitä kotimaan matkailupäiviä erittäin hyvin, joten keväisestä Lontoosta lumen keskelle palaaminen ei tuottanut tuskaa. Oli myös ilahduttavaa huomata, että lomareissun jälkeen oli edelleen lomaa jäljellä. Yleensä kun menemme suoraan lentokentältä suihkuun ja seuraavana aamuna töihin. ;)
Maisemien lisäksi ehdimme ihastella myös Tampereen kauppahallia ja ihmetellä, miksi muissa kaupungeissa käydessämme menemme kauppahalliin, mutta kotona emme. Tämän keskustelun päätteeksi kävimme menneellä viikolla kauppahallissa tutustumassa paikallisiin käsitöihin ja tuoreeseen lähiruokaan.
Tampereen hotellissa saimme kuitenkin reissumme suurimman yllätyksen: hotellin piti olla menossa remonttiin eli oletuksemme mukaan huonossa kunnossa, mutta kuinkas ollakaan - saimme juuri remontoidut huoneet ylimmästä kerroksesta! Sisustus oli kyllä mitä mahtavin hotellisisustus ja kruunasi lomamme viimeisen yön. Sängyt olivat myös ihastuttavan pehmeät ja peitto Lontoon hotellin peittoa lämpimämpi. 
Kokonaisuudessaan hiihtoloman irtiotto oli onnistunut, ja sitä on moneen kertaan muisteltu kuluneina viikkoina. Samalla olemme myös jo miettineet kesälomareissua ja mahdollisia kohteita. Mikäli Japaniin tai Kaakkois-Aasiaan ei tule sopivia lentotarjouksia, taidamme ostaa kolmannen kerran reilipassit ja kierrellä Eurooppaa. Slovenia, Kroatia, Itävalta ja Liechtenstein ovat pyörineet mielessämme jo pariinkin otteeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti