lauantai 16. maaliskuuta 2013

Lenkkeilyä iltaruskossa


Auringon alettua painua iltapuulle suuntasimme auton keulan Nallikariin ja kävimme kuvaamassa horisontin taakse katoavaa aurinkoa.
Lumpparikin osallistui kuvaussessioihin omalla tyylillään. Samalla se pääsi myös juoksemaan vapaasti edestakaisin ja kyöhnäämään hangessa. Lumpparin päällä oleva mantteli on muuten toiminut todella hyvin nyt pakkassäällä, ja se on ollut takkia helpompi pukea päälle. Kiitokset vain Antonin äidille Lumpparin uusista vaatteista.
2 kommenttia:

  1. Suloinen olento! Näitä kuvia kun katselen, ihmettelen, miksi niin monella on kiire kevääseen ja lumettomuuteen. Minä ainakin pidän talvesta - jos saan katkaista sen muutamalla ulkomaanmatkalla. :)

    VastaaPoista
  2. Lumppari kiittää kehuista! Me myös tykkäämme talvesta ja pakkasista. Lumihanki on myös kuvauksen osalta erittäin mukava kohde, koska valkoisuudessaan ja tasaisuudessaan siitä saa mitä erilaisempia kuvia ja taustoja. Toisaalta myös tähän aikaan vuodesta auringon jo näkyessä ja iltaisin laskiessa lumihanki värjäytyy kauniisti oranssin ja sinisen väreihin. Ehkä me suomalaiset vain emme näe aina tätä kauneutta ja puhtautta, mitä ympärillämme on, ja sen vuoksi valitamme pitkästä talvesta...vaikka onhan se melko pitkä ja marraskuusta helmikuun alkuun erittäin pimeäkin. ;)

    VastaaPoista