sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lähdössä lentoonSukulaisilla on vierailtu, auto jätetty lentoparkkiin ja turvatarkastukset läpäisty. Neljä päivää Lontoossa näyttäisivät sään puolesta erittäin hyville. Uusi matkalaukku on myös toimittanut virkaansa moitteettomasti.

Matkafiilikset ovat korkeassa nousussa tässä portilla istuessa, sillä jälleen lähdimme reissuun isommalla porukalla. Nauroimmekin eilen Antonin kanssa sille, että olemme tainneet ruveta ryhmämatkaajiksi, kun syyskuusta lähtien olemme reissanneet vain porukalla. Kokemuksena isomman porukan reissut ovat olleet kuitenkin erittäin antoisia, koska useammasta henkilöstä löytyy aina enemmän juttuja ja ideoita kuin meistä kahdestaan. Toisaalta tulemme varmasti nauttimaan heinäkuussa, kun lähdemme reissuun kaksin, koska silloin saamme määrätä tahdin kahdestaan. Reissukaverimme eivät nimittäin ole olleet yhtä nopeita paikasta toiseen juoksijoita kuin me. ;)

Kaiken kaikkiaan odotamme innolla Lontoon auringonpaistetta, iltavalaistusta sekä pubien ruoka-annoksia. Fish 'n chips kuului olevan ensimmäinen annos, mikä pubista pitää tilata. Huomenna saamme myös nauttia englantilaisesta aamiaisesta pekoneineen, papuineen ja paahtoleipineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti