maanantai 6. lokakuuta 2014

Jäätävä aamuherätys


Rovaniemellä käydessämme viimeisen aamun herätys oli melko jäätävä. Yön aikana lämpötilat olivat laskeneet pakkasen puolelle ja maa oli kuurassa. Aamupalalta palattuamme kääriydyimmekin peiton mutkaan odottamaan auringon lämpöä. Lämpöä ei kyllä pahemmin tullut, mutta maisema kuitenkin kirkastui päivän päälle.





Auringon paistaessa maassa oleva kuura ei enää niin paljoa muistuttanut meitä tulevasta talvesta (ja Suomen kesän lyhyydestä). Sen sijaan ajelimme paikasta toiseen etsien sopivia kuvauskohteita. Niitähän löytyi; lehtiä, varpuja, nurmea ja puita.



Takaisin kotiin lähtiessämme kävimme vielä kerran katsomassa rauhallisesti virtaavaa jokea ja sen takaa häämöttävää ruskaista maisemaa. Pidennetty viikonloppu oli tarjonnut meille kivasti uusia kokemuksia ja myös mahdollistanut laiskottelun hotellihuoneessa. Ensi vuonnakin pitää kyllä tehdä tällainen ruskareissu, sillä Lapin luonto oli erittäin kaunista. Ehkäpä seuraavaksi voisimme suunnata sinne Karhunkierrokselle, josta olemme puhuneet jo vuosia saamatta kuitenkaan reissua tehtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti