tiistai 10. elokuuta 2010

Asuntomessut


Ruskea seinäpaneeli

Valkoinen seinäpaneeli

Saimme purettua vihdoin reilireissumme kuvia kameran muistikorteilta, joten saimme myös asuntomessukuvat koneelle. Kävimme messuille viime viikon torstaina katselemassa uusia ideoita sisustukseen. Yksi vierailun kohokohta oli myös koristepaneeli. Olemme nimittäin itsekin miettineet kyseisen paneelin asentamista makuuhuoneeseen, koska maalaamamme punainen seinä ei enää sovi asuntomme yleisilmeeseen. Tällä viikolla menemmekin kyselemään liikkeistä, millainen työ paneelin asentamisessa olisi.

Messualueella pidimme eniten taloista, joissa oli selkeät, suorat linjat. Taloista suosikkejamme olivat numerot 11 ja 13. Talo numero 11 oli mielenkiintoinen, koska siinä oli paljon ikkunoita. Taloon 13 ihastuimme puolestaan sen avaruuden vuoksi. Lisäksi pidimme talon sisustuksen värimaailmasta.
Suurinta ihastusta messutaloissa kuitenkin tuottivat näköalat ja suuret ikkunat. Omassa asunnossamme on myös isot ikkunat merellepäin, joten samainen asia ihastutti myös Kuopiossa.

Valkoinen väri sisustuksessa osui myös nappiin, sillä olemme itsekin päättäneet sisustaa asuntomme korkeakiiltoisilla valkoisilla kalusteilla. Mattojen osalta mustat pyöreät matot kiinnostavat, mutta emme ole vielä varmoja, laitammeko sittenkin valkoiset matot. Onneksi on aikaa pohtia.Yhdessä messutalossa oli lattiamattona lehmäntalja. Meilläkin on suunnitelmissa sijoittaa aiemmin joululahjaksi saamamme lehmäntalja olohuoneeseen. Sen mukaisesti olohuoneeseen tuleekin tummempia värisävyjä kuin muihin huoneisiin.
Ylläolevat kaksi kuvaa on valittu blogiin liitettäväksi, koska kuvien värimaailma miellytti meitä. Vessasta otetussa kuvassa on myös hieno idea, miten tilaan voi tuoda erilaisen seinän. Tällainen seinä olisi hieno parvekkeella (jos sellaisen vain saisi tehdä ;P).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti