sunnuntai 15. elokuuta 2010

Pakkelia seinään, maalia kattoon



Eilen pääsimme jo hyvin vauhtiin parvekkeen ehostamisessa. Pakkeloimme ja hioimme pariin otteeseen päätyseinän sekä maalasimme parvekkeen katon. Valitsemamme sävy on oikein hyvä - parvekkeesta tulee maalauksen jälkeen erittäin raikas. Edellinen maalikerros olikin jo sitonut itseensä kaupungin pölyä ja likaa. Erityisesti katto, jota tuskin on ihan vasta maalattu, on nyt ensimmäisen maalikerroksen jälkeen paljon puhtaamman näköinen.



Katon kuivuttua viimeistelimme katon ja seinien välisen raon ulkokäyttöön soveltuvalla akryylimassalla. Olemmekin joutuneet ostamaan parveketta varten uuden hienotasoitteen, erilaiset maalit ja oman telan, sillä ulos pitää olla erityisesti ulkokäyttöön suunniteltuja tuotteita. Telan ostimme kattoa varten, sillä roiskepintainen katto pitää maalata mahdollisimman pitkäkarvaisella telalla. Hyväksi telaksi osoittautui "halpistelapaketeissa" myytävät telat. Seinät maalaamme samoilla teloilla, joita olemme käyttäneet sisäseinissäkin.



Illan viimeinen työvaihe sisälsi ongelmia, sillä nettikaapeleiden sijoittaminen atk-kaappiin ei ole kovin helppoa. Putkiremontin yhteydessä toivoimme pienempää atk-kaappia, koska se näyttää paremmalle kuin tuplasti isompi kaappi. Pieni koko toikin sitten ongelman, jota voisi kutsua tilanahtaudeksi. Kaappiin ei nimittäin mahdu edes meidän modeemimme, joten joudumme hankkimaan uuden, pienempikokoisen modeemin. Sen lisäksi kuuden nettikaapelin (parikaapeleita, jes) mahduttaminen kaappiin on tuskallista. Lopulta kaapelit kyllä mahtuivat kaappiin, mutta enempää ei kyllä olisi mahtunut. Aiemmin kaappiin on sijoitettu 4 antennikaapelia, puhelinkaapeli, yksi pinta-asennettu pistorasia ja porraskäytävästä tulevat sisääntulo-kaapelit. Järjestelmällisyys kunniaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti