tiistai 24. elokuuta 2010

Syksy saapui kotiimmeSyyskuu on jo melkein täällä. Se tarkoittaa töiden alkamista, gradun kirjoittamista, valmistumisen suunnittelua ja syyskasvien ostamista. Meidän kodissamme sisustus ei muutu vuodenaikojen mukaan, mutta parvekkeelle olen perinteisesti joka vuosi ostanut uudet kasvit kesäksi ja talveksi. Aiempina vuosina syys- ja talvikasveina ovat toimineet krysanteemit, mutta tänä vuonna ihastuin täysin kahteen minulle uuteen tuttavuuteen.

Samalla innostuin tuomaan makuuhuoneestamme lampaantaljan parvekkeelle. Talja on ihanan lämmin, joten syysiltojen pimetessä se lämmittää kivasti varpaita. Tyynyn kangas puolestaan alkoi tänään ottaa ensimmäisen kerran silmääni. Kuvassakin se näyttää jo niin haalealle ja kuluneelle, että taidanpa lähtä kangaskauppaan etsimään uutta kuosia.

Illalla remontti jatkuu Spu Anselmi -lämpöeristelevyjen asentamisen merkeissä. Purimme puolisen vuotta sitten isomman makuuhuoneen seinästä tuulensuojalevyt pois, jotta voimme asentaa tilalle lämpötiiviimmän anselmin. Parvekkeen oven karmien jäätyä paikoilleen (emme siis vaihda niitä) pääsimme vihdoin tiivistämään seinän vähemmän vuotavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti