torstai 26. elokuuta 2010

Vielä kerran pakkeliaEilen leikkasimme ylimääräiset polyuretaanit pois lämpöeristetystä seinästä sekä pakkeloimme ruuvinkannat ja levyjen väliset saumat. Työvaihe oli nopea ja tänään käyn päivän aikana laittamassa lisää pakkelia niihin kohtiin, joissa sitä ei vielä ole tarpeeksi. Illalla pääsemme jo hiomaan seinän ja tarkistamaan sen maalausvalmiuden. Pohjamaalia olisi tarkoitus laittaa heti, kun se vain on mahdollista.Antonin työskennellessä eilen seinän parissa minä leikkasin sopivan kokoiset matot muutamiin keittiön laatikoihin. Aiemmin jo kerroinkin laatikoihin laitettavista kumimatoista, mutta työvaihe jäi maton loppumisen vuoksi kesken. Nyt työvaihe on saatettu loppuun ja mattoa laitettu myös siivouskaappiin ja pesutornin yläpuolella olevaan kaappiin. Ostamani tiskiainepullot ja -purkki löysivät maton asentamisen jälkeen oman paikkansa roskakaapin takaosasta.

Aiemmin kirjasin myös ylös tänne blogiin jäljellä olevat työvaiheet. Tänään palasinkin kyseiseen listaan ja huomasin meidän olevan jo pitkällä.

- keittiön alasokkelin asennus OK
- astianpesukoneen etulevyn asennus OK
- isomman makuuhuoneen kaapin kokoaminen ja kiinnittäminen seinään OK
- kylpyhuoneen pyyhetankojen ja koukkujen asentaminen
- eteisen katon koolaus ja panelointi
- eteisen kattoon tulevien spottilamppujen asentaminen (Wireman Oy)
- eteisen seinien maalaus
- ulko-oven öljyäminen
- ulko-oven karmien hiominen ja maalaus
- parvekkeen oven muutostyöt (eristyksen lisääminen)
- parvekkeen oven karmien hiominen ja maalaus
- parvekkeen oven ympärillä olevan seinään eristäminen OK
- parvekkeen lasitus (Kesälasi Oy) OK
- parvekkeen maalaus OK
- parvekkeen lattialaudoitus OK

Eteinen on siis seuraava työkohde, joten pitääpä kirjoittaa lakimuutoksen tuoma työseloste isännöitsijälle. Karmit onneksi saamme hioa ilman lupaa, joten se voisikin olla tämänpäiväinen työ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti