perjantai 20. elokuuta 2010

Kahvinkeitin


Keittiön ollessa jo valmis olemme etsiskelleet kahvinkeitintä, joka sopisi asuntomme tyyliin. Tällä hetkellä meillä on kaksin kappalein vanhoja, tavallisia kahvinkeittimiä, mutta uutta etsiessämme haluamme panostaa etenkin kahvinkeittimen laatuun ja ulkonäköön. Tähän mennessä olemme löytäneet kaksi kilpailukykyistä vaihtoehtoa.


(Kuvalähde: http://www.verkkokauppa24.com/)

Ensimmäinen vaihtoehto on Philipsin Café Gourmet Aluminium, jonka toimintaperiaate on erilainen kuin muissa tuotteissa. Vesi nimittäin kaadetaan keittimen yläosaan ja käyttäjä voi nähdä veden vähenemisen ja kahvin määrän lisääntymisen. Korkeudeltaan keitin saattaa kuitenkin olla meidän keittiöömme liian suuri.

(Kuvalähde: http://www.hobbyhall.fi/)

Toinen vaihtoehtomme on Rowentan Silver Art -keitin, jonka erikoisuutena on hopea, erittäin kiiltävä pinta sekä viilupintainen pohja ja kannun kahva. Ihastuimme keittimessä ehdottomasti sen muotoiluun ja kiiltoon. Tämä istuisi keittiöömme erittäin hyvin. Lisäplussana on vielä se, että keittimen voi ostaa FinnairShopista pisteillä - ja niitähän Antonilta töiden vuoksi löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti