sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viimeisin sisustushankinta


Kaksi vuotta käytimme Aalto-teräsvatia hedelmävatina ja joka viikko katsoin kauhulla, kuinka epäsiistin näköinen Aalto-teräsvati kaikkine jälkineen oli. Siinä näkyi sormenjälkiä ja hedelmien vahaa, eikä sitä saanut edes kiillotettua tai pestyä puhtaaksi.Niinpä viime viikolla menimme Stockmannille etsimään käytännöllisempää hedelmävatia. Iittalan osastolla ei ollut sopivaa, mutta pelastus löytyi Villeroy & Bochin osastolta: yhtäaikaa suora ja kaareva hedelmävati oli kuin meille tehty. Lisäksi vadin saa pestä pesukoneessa, joten se on paljon helppohoitoisempi kuin edellinen hedelmäkulhomme. Valkoisen värin sävy oli myös juuri oikea, vaikka ostotilanteessa en ollutkaan ihan varma sävyn sopivuudesta.

Viimeisin sisustushankinta on siis nyt esitelty. Osa teistä on varmasti sitä mieltä, ettei hedelmävati ole sisustus- vaan astiahankinta. Mielestäni vati on kuitenkin sisustushankinta, koska se on koko ajan pöydällä yhtälailla kuin Pentikin poro ikkunalaudalla.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on ollut Aallon teräsvati... Se tuli joskus lahjaksi, ja pari vuotta urheasti yritin, mutta myin sen sitten pois. Ne sormenjäljet olivat ihan kamalia, ja vati taas oli liian iso ihan vain koristekäytössä pidettäväksi.

    VastaaPoista
  2. Mäkin ajattelin myydä tuon teräsvadin pois. Ihan onneton käytössä!

    VastaaPoista