keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Viisauden vähentyessäNyt on helppo olla, kun on viisautta enää puolet jäljellä. Eilen nimittäin rapsahti toinen viisaudenhammas suusta irti. Edelliskerralla en tarvinnut poiston jälkeen yhtään särkylääkettä. Tälläkin kertaa tuntuu tikattu kolo parantuvan hyvin. On se vain niin kevyt olo, kun alkaa nämä viisaudet vähentyä. Kuukauden päästä rapsahtaa vielä yksi hammas irti, ja neljäs ei ole vielä puhjennutkaan. Meinasi suukirurgi, ettei se neljäs välttämättä puhkeakaan.

Viisaudesta päästyäni voin hyvällä omalla tunnolla jo tutkia Wienin ja Bratislavan tarjontaa. Lähtöön ei ole enää kuin kaksi viikkoa. Sitä ennen ehdin käydä vielä koulutuksessa Helsingissä, mummoni siskon hautajaisissa ja lenkkeillä ahkerasti Lumpparin kanssa. Kevätpäiväntasauskin meni jo, joten tästä lähtien päivä vain pidentyvät. Kohta siirretään kellojakin, jolloin päivä tuntuu entistäkin pidemmältä. :)


4 kommenttia:

 1. Taasko sä oot menossa :D Voihan kateus suoraan sanottuna.. missä mun miljoona matkaa vuodessa oikein luuraa... HÖÖ!

  Multakin on viisaudet viety, kaikki pois :( :D

  VastaaPoista
 2. Me kans eilen naurettiin, että TAAS sitä ollaan menossa. Koiran hoitajakin kysyi jo, pitääkö varata kesäkuullekin aikaa ottaa koira hoitoon. :D

  Sinä onnekas olet jo päässyt viisauksista. Mulla on vieläkin poski turvoksissa. :(

  VastaaPoista
 3. Miulta poistettiin viisurit viime keväänä, ensin kaksi ja sitten kuukauden päästä loput. Eivät muuten haitanneet menoa, mutta röntgenkuvista näkyi, että juuret alkavat kohta painaa vääriin paikkoihin. Yllättävän kivuttomasti meni, mutta onneksi sain pari saikkupäivää toipumiseen: puhuminen oli aika tönkköä. :P

  Ai niin, laitoin siulle haasteen blogiini! ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli kans pari päivää poski turrana, mutta nyt alkaa jo helpottaa. Pientä jomotusta on edelleen, mutta ei mitään kovin pahaa. Ibusalilla pärjää aika pitkälle.

  Vastasinkin jo haasteeseen. :)

  VastaaPoista