torstai 1. maaliskuuta 2012

HiihtolomasuunnitelmiaHoksasin vasta tänään, että minullahan on ensi viikolla hiihtoloma! Miten tämä alkuvuosi onkaan mennyt niin nopeasti? Ihan vastahan ne työt jälleen alkoivat joulutauon jälkeen. Pelottaa jo ajatus siitä, että kesäloma alkaa jo kolmen kuukauden kuluttua! Nyt pitääkin ottaa kaikki ilo irti lämpimistä ja lumisista päivistä. Rakastan tuota tasaista lumipintaa, josta aurinko heijastuu takaisin.
Lomasuunnitelmia meillä ei kovin paljoa ole, mutta ainakin käymme hiihtämässä, pudottamassa lumet mökin katolta, ulkoilemme Lumpparin kanssa ja nautiskelemme uutta vihreää teetä. Lisäksi taidan treffata paria kaveria pitkän tauon jälkeen sekä käydä mummolassa kahvilla useampanakin päivänä. Pikkusiskonikin aikoi tulla yöksi, joten tiedossa on superkiva tyttöjenilta leffalla ja Makuunin karkeilla höystettynä.Ennen lomaa pitää vielä viettää kaksi ihanaa työpäivää. Tänään saan ulkoilla sukset jalassa parin tunnin verran ja huomenna nauttia ulkoilmasta pulkkamäen muodossa. En kyllä taida itse pulkan kyytiin istua, vaan katson, kun pikkuset laskevat. Kunpa ilmat vain olisivat yhtä suosiolliset kuin tänään!

Täällä blogin puolella palataan loman aikana takaisin Global reilin pariin. Tällä kertaa vuorossa ovat mm. Venetsia ja Zürich. Aurinkoa siis tiedossa myös toisenlaisissa maisemissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti