perjantai 11. syyskuuta 2009

Ideointia


Eilisen yhtiökokouksen jälkeen meillä on jälleen uutta virtaa työskennellä, koska putkiremontti on tulossa ensi vuoden alussa. Meidän aikatauluihimme se sopii paremmin kuin hyvin, sillä olemme valmistautuneet remontoimaan keittiötä huhtikuussa. Meidän asuntomme osalta remontin on tarkoitus alkaa maaliskuun lopussa ja remppaus kestää 6 viikkoa. Siihen mennessä meillä pitääkin olla valmiina kaikki seinäpinnat, katot ja sähkötyöt. Osa sähkötöistä toki kuuluu remonttiin, mutta meidän omatoimisen työskentelyn vuoksi on helpompi käyttää sähkömies jokaisessa huoneessa kerrallaan ja edetä loogisesti yhdestä huoneesta toiseen.

Tänään kävimme katselemassa nettipistorasioita, ostimme sähköjohtoputkea ja valmistauduimme henkisesti huomiseen seinien uritukseen. Pieneen makkariin vedämme itse nettipistokkeen seinän sisässä upotettuna. Toiminta alkaa eteisen ja makkarin välisen seinän läpiporaamisella sekä makkarien välisen seinän urituksella, jotta saamme upotettua nettipiuhan seinän sisään säästyen pinta-asennusten rumalta jäljeltä. Uritukseen olisi olemassa oma urapora, mutta me ajattelimme käyttää poravasaraa ja talttaa. Uskomme saavamme tehtyä uran niilläkin kohtuu helposti.


FP-Satin -ovi
(Kuvalähde: http://www.fp-tamar.fi/index.php?mid=1&pid=141)

Rautakaupassa käydessämme katselimme samalla väliovia. Koimme suuren yllätyksen taiteovien kohdalla, sillä näimme ensimmäistä kertaa tyylikkään ja modernin näköisen taiteoven. Tällaisen hinta olisi 78 cm leveänä vajaat 500 euroa. Ei mielestämme lainkaan huono vaihtoehto. Oven materiaalina on puuta ja lasit ovat samettilasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti