sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Ikeaa ja juhlimistaIkea-reissulla sattui ja tapahtui. Kierrettyämme tavaratalon ja poimittuamme tarpeellisia tavaroita (vessanpyttyharja, paistolastasetti, kankaan palanen jne.) suuntasimme varastoon etsimään merkkaamiamme tuotteita. Ensimmäinen haaste olikin kärryjen saaminen. Alennusten vuoksi tavaratalossa on ihmisiä enemmän kuin pitkiin aikoihin. Saimme jonottaa kärryjä kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen tuli viidet kärryt. Nokkimisjärjestys oli järjetön - vanhat naiset eivät piitanneet jonosta, vaan juoksivat jonon ohi ja riuhtoivat kärryjä muilta ihmisiltä. Minä onneksi sain jonotuspaikkani mukaisesti kärryt ja pääsimme jatkamaan tavaroiden etsimistä.


Kommellukset eivät kuitenkaan loppuneet tähän. Kerättyämme kaapiston kolme ensimmäistä kaapinrunkoa huomasimme 50-senttisten runkojen loppuneen. Tästäpä sitten kysymään myyjältä tilannetta - rungot tosiaan olivat loppu, koko kaupasta. Niinpäs me jouduimme palauttamaan valkoiset rungot takaisin hyllypaikoilleen ja pohtimaan, mitä tekisimme seuraavaksi. Lopputuloksena meillä on nyt mustanruskea kaapinrunko. Uskon sen olevan tosi hieno ja ainakin erilainen. :) Auton peräkärrykin oli tarpeen, sillä tavaraa riitti kolmen ostoskärryllisen verran. :D

Ouluun palattuamme alkoi työläin vaihe, jolloin opimme kovasti arvostamaan muuttofirmoja. Jokainen kaapinrunko-paketti oli liian pitkä mahtuakseen hissiin, joten kannoimme kaikki osat portaita pitkin kuudenteen kerrokseen. Ensimmäisen jälkeen meillä oli lämmin, toisen jälkeen tarvitsimme juomatauon, kolmannen jälkeen olikin jo hiki, neljännen jälkeen kuului huohotusta ja viidennen jälkeen olimme kypsiä suihkuun. Onneksemme oviin tulevat lasilevyt mahtuivat hissiin muiden pikkutavaroiden kera, sillä ne olisivat painaneet paljon enemmän kuin kaapinrungot.


Päivän päätteeksi lähdimme vielä ystäväni kanssa viettämään iltaa. Ilta alkoi Fiona night club:n puolivuotissynttäreillä, missä oli tarjolla ilmaista ruokaa ja juomaa. Meininki paikanpäällä oli kiva. Juotuamme ilmaiset juomat ja syötyämme salaatteja, leipää ja erilaisia leivänpäällyksiä suuntasimme kohti illan kohokohtaa - Juha Tapion keikkaa. Se olikin hintansa arvoinen, aivan ihanaa musiikkia! Saimme keikan päätyttyä myös nimmarit ja pääsimme kuvaan Juha Tapion kanssa. Antonkin haki nimmarin puhelimensa takakanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti