torstai 24. syyskuuta 2009

Vihdoin tasaista



Menneen viikon aikana olemme levittäneet tasoitetta ja hionut sitä pois imurin viedessä pölyjä sisäänsä. Lopputuloksena voimme viimein silitellä tasaista seinäpintaa. Tänään pääsemme jo irroittamaan karmiin kiinnitettyjä tukipuita, jotka tukivat kulmaan laitettavan tasoitteen suorakulmaista muotoa. Karmin valmistuttua vihdoin pääsemmekin maalaamaan pohjamaalilla. Huomenna onkin sitten vuorossa jo varsinainen maalikerros. Huone on maalaamisen jälkeen jo lähes valmis. Sitä olemmekin odottaneet.

Eilen saimme myös tietää, että pääsemme lauantaina Ikeaan hakemaan liukuovikaappia. Meidän suuri tilaihme-autoomme ei mahdu kaapin osakaan, joten Antonin vanhempien auto ja peräkärry tulevat tarpeeseen. Ulkomaan reissua odotellessa. :)



Parvekkeen asukeillamme on enää muutama pesäpäivä jäljellä, koska niillä kasvaa jo komeat sulat. Ihan selvästi toinen poikasista on uros (taaempana oleva) ja toinen naaras. Tämän olemme päätelleen värityksestä, koska uroksilla on aina komeampi väritys kuin harmaiksi jäävillä naarailla. Uros-poikanen on lisäksi naarasta paljon suurempi ja vankkarakenteisempi. Ruokaa poikaset saavat päivisin puolen tunnin välein, mutta illalla ja yöllä pulu-vanhemmat istuvat vuoronperään poikasten päällä niitä lämmittäen. Erona aiempaan käyttäytymiseen poikaset uskaltautuvat nyt jo liikkumaan pesänsä ulkopuolella. Kolinaa kuullessaan ne toki vielä kipittävät nopeasti pesänsä "suojiin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti