perjantai 22. tammikuuta 2010

Asioiden selvittelyä


Tänään Antonilla oli vapaapäivä, joten nautiskelimme herätyksestä kello 7.00 ja soitimme remonttifirman työnjohtajalle eteisen katossa olevista putkista. Saimmekin selville, että toinen putki on viemäriä varten ja toinen lauhdeviemäriä. Asioista hetken keskusteltuamme saimme sovittua, että putket kuljetetaan kylpyhuoneessa seinän vieressä, jolloin me voimme asentaa spotit suunnitelmamme mukaan keskelle kattoa. Näinpäs ne asiat lopulta selviävät, kun ottaa yhteyttä päättäviin tahoihin. Iltapäivällä saimme jopa kirjallisesti muutosilmoituksen seinälle, johon viittasin putkimiehelle jättämässäni viestissä. Teippasin viestin kahden teipin varaan kylpyhuoneen ovelle. Ei ainakaan jää huomiotta. :DItse remontin osalta saimme tänään paljon aikaan. Eteisen ja keittiö-olohuoneen välisen oviaukon tasoitus alkaa olla jo melko valmis. Olohuoneen pitkän seinän tasoitus on jo puolessa välissä, enää kolme metriä jäljellä. Koolauksen osalta taas olemme alkumetreillä, mutta ensimmäiset kaksi koolinkia ovat jo katossa. Ensimmäistä kertaa kokeilimme lyöntiproppuja perinteisten muovitulppien sijasta ja melkolailla helpommalla pääsee kalliimmilla lyöntipropuilla. Niillä laitamme kaikki loput koolingit kiinni, jotta säästämme aikaa ja vaivaa. Siitä onkin hyvä jatkaa Antonin palattua viikon mittaiselta työmatkaltaan San Diegosta. Lisäänpä tähän muutaman otoksen remontin tiimellyksestä.

Keittiösuunnitelman osalta pääsimme tänään myös paljon eteenpäin. Domus-keittiö oli suunnitellut meille aivan ihanan keittiön. Tällä hetkellä se suunnitelma on kaikista onnistunein ja ratkaisut toimivia. Lisäämme aiempiin suunnitelmiin nyt integroitavan silityslaudan, koska sille oli juuri sopiva paikka keittiössä siten, että silittäjä näkee myös television. Keittiökoneiden osalta päädyimme myös valitsemaan integroitavan mikroaaltouunin, koska se istuu keittiöön tavallista mikroa paremmin. Ensi viikolla saamme vielä yhden keittiötarjouksen, jonka jälkeen päätämme, kenen toimittajan keittiön tilaamme.

Loppuun vielä pari yleiskuvaa putkiremontin tämänhetkisestä vaiheesta. Käytävillä on jo valtava määrä putkia ja kaapeleita.


Kylpyhuomme katto laskee alimmaisen reiän korkeudelle. Lopullinen korkeus on matalimmillaan 217 cm.


Porraskäytävässä kulkevat vesi- ja viemäriputket sekä antenni-, netti- ja sähkökaapelit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti