tiistai 5. tammikuuta 2010

Katto ja lattia


Parin päivän aikana olemme asentaneet katon loppuun sekä latoneet parketin isomman makuuhuoneen lattialle. Huone onkin pientä viimeistelyä vaille valmis. Perjantaina putkiremonttifirman miehet tulevat tekemään läpivedon kantavan seinän läpi, jolloin saamme siirrettyä olohuoneeseen tulevat antenni- ja nettikaapelit olohuoneen puolelle. Vedämme kaapelit siis isomman makuuhuoneen katon kautta, jotta vältymme olohuoneen seinän uritukselta. Makuuhuoneessa johdot kulkevat nurkkaan tehtävässä kotelossa, joka peittää samalla patteriputket. Kotelon teemme joskus myöhemmin, koska nyt siirrymme purkutöiden merkeissä kylpyhuoneen ja keittiön pariin.

(Kuvalähde: http://plaza.fi/s/f/editor/images/
laatat%20idea%20&sense%20terra%20casa.jpg)


Kylpyhuoneen osalta tarkoituksenamme on tässä vaiheessa vaihtaa kylpyhuoneeseen uusi ovi karmeineen sekä asentaa oven viereen lasitiiliä. Olemme myös pohtineet, miten saisimme suihkunurkkaukseen tilan shampoille ja hoitoaineille. Yksi idea meillä jo on ja se onkin esitettynä ylläolevassa kuvassa.(Kuvalähde: http://www5.hs.fi/kylpyhuoneaanestys/
upload_images/kohde31_1.jpg)


Suihkunurkkaukseen olemme kuitenkin suunnitelleet korostusraitaa. Tällä hetkellä mukavin materiaalivaihtoehto olisi lasimosaiikki, koska sen hinta-laatu -suhde on sopivin. Pidämme myös lasipinnan kiiltoasteesta. Muilta osin kylpyhuoneemme seinistä tulee valkoista. Valitsimme laataksi 250x300 mm kokoiset kiiltävät laatat. Katon materiaaliksi valitaan todennäköisesti kuultolakattu kuusipaneeli, johon upotetaan kolme spottivalaisinta. Kylpyhuonekalusteiden osalta valinta on vielä avoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti