maanantai 18. tammikuuta 2010

Reikiä, hupia ja tapetin poistoaViikonlopun aikana emme kovin paljon uurastaneet remonttipaikalla. Vasta tänään teimme uusia pistorasian reikiä, poistimme tapettia ja nautimme siivoamisesta. Tapetin poiston yhteydessä otimme liesituulettimen pois paikoiltaan. Se odottaakin nyt matkaa kierrätyskeskukseen.Kerrostaloasuntojen tyyliin olohuoneessamme on alunperin vain neljä pistorasiaa, joten lisäämme niitä rutkasti. Televisiotason taakse tulee yhteensä 1 antennipistorasia, 2 nettipistorasiaa, 6 perinteistä pistorasiaa ja sohvan taakse 4 pistorasiaa, 2 nettipistorasiaa ja 1 antennipistorasia. Lisäksi vedämme pistorasian myös ruokapöydän kohdalle sekä keittiöön myöhemmin lisäämme ainakin 6 pistorasiaa. Jospa näillä lisäyksillä hetki pärjättäisiin. Naapurillamme on 103-neliöisessä asunnossaan yhteensä 94 pistorasiaa, mutta kuulemma sekään ei ole riittävästi. ;P


Tällaisia koloja pistorasiat vaativat. Alaspäin menevät urat ovat johtoputkia varten. Kuljetamme sähköjohdon lattialistan alla. Uraamme hieman seinää lattianrajasta, jolloin sähköjohto asettuu paremmin.Remontin ohessa pidämme yllä myös huumoria, jotta työnteko ei maistuisi puulta. Tänään innostuin peittelemään remonttifirman tekemiä reikiä keittiössä. He olivat nimittäin poranneet reiät ilmastointihormiin tarkistaakseen, mitä hormissa on. Vanhojen piirrustusten mukaan hormissa piti kulkea vesiputket, mutta kappas, hormi olikin tyhjä. Niinpä meidän keittiössämme oli hyvä ilmastointi, joka piti olohuone-keittiön riittävän viileänä. Mukavuudenhaluisina ihmisinä halusimme kuitenkin peittää aukot ja etsinkin sopivia mainoslehtiä. Ensimmäinen mainos sisältää tekstin "Jos rinnassasi johtuva polte ei johdu rakkaudesta - se voi olla närästystä". Toinen reikä on peitetty energiayhtiön mainoksen osalla "Säilytä tämä tiedote". Kolmas lehtileike peittää eteisen seinässä olevaa kytkimen koloa ja siinä lukee vessan oven suulle sopivasti "Luova tauko".


Lähtiessämme innostuimme vielä tasoittamaan yhden osan olohuoneen 6,5 metriä pitkästä seinästä. Tätä urakkaa on vielä jäljellä, huomenna jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti