maanantai 11. tammikuuta 2010

Karmia ja reikiä



Tämänpäiväinen operaation kohde oli kylpyhuoneen karmi. Karmin poistaminen kävi jo vanhasta tottumuksesta, eikä työhön mennyt kuin noin 20 minuuttia - kiitos puukkosahan. Remontoinnin aikana olemme oppineet kalliin ja halvan työkalun eron. Halpa käy huonekalujen kokoamiseen, mutta muuhun hommaan kannattaa oikeasti hankkia joskus kalliitakin työkaluja. Työn tekeminen on huomattavasti helpompaa laadukkailla ja tehokkailla työvälineillä! Mielestämme parhaat työkonemerkit ovat Makita ja Dewalt. Yllättäen ammattilaisetkin suosivat juuri näitä kahta merkkiä.



Työkoneen ylistyksen jälkeen voimme kuitenkin palata takaisin tämänpäiväisiin työvaiheisiin. Antonin poistaessa karmia minä tasoitin taltan ja moskan avulla puretun väliseinän jäänteitä lattianrajasta. Naapurimme vierailun jälkeen siirsimme myös kylpyhuoneen katkaisijan kylpyhuoneen puolelle. Vanhaan tapaan katkaisija oli kylpyhuoneen oven vieressä eteisen seinällä. Mielestämme on paljon kätevämpää sijoittaa katkaisija kylpyhuoneen puolelle, jolloin kylpyhuoneessa olija voi itse säädellä valon määrää.


ilmastointihormin reiät

Putkiremontin osalta tänään oli tapahtunut paljon meidänkin kerroksessamme. Asuntomme on siis ylimmässä asuinkerroksessa, kuudennessa, joten putkiremontti ei heti näkynytkään kovin vahvasti meidän ulko-ovellamme. Tänään reikiä oli kuitenkin tullut paljon lisää. Remonttifirman työntekijät olivat poranneet reikiä porraskäytävään, asentaneet seinälle kiinnityskiskot sekä poranneet 3 reikää porraskäytävästä meidän kylpyhuoneeseemme ja kaksi reikää keittiössä olevaan ilmastointihormiin.



Kylpyhuoneeseemme porattujen reikien kautta kulkevat uudet viemäri- ja vesiputket kylpyhuoneestamme porraskäytävään, josta ne laskeutuvat alempiin kerroksiin. Odotammekin mielenkiinnolla, mitä uutta huomenna on tapahtunut meidän ollessamme töissä ja koulussa.


näkymä käytävästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti