torstai 2. syyskuuta 2010

Viikon tapahtumia


Viikonlopun aikana olemme osallistuneet kolmeen remonttiin. Omalla asunnollamme maalasimme ensimmäisen kerran lämpöeristetyn seinänpätkän, tuttujemme luona olimme tapetointitalkoissa ja remonttikohteemme naapurissa kävimme leikkaamassa liukuovesta pätkän pois, jotta se mahtui ovesta ulos roskikseen. Olemme siis melko suosittuja remonttiapulaisia. :)Pienten remonttiapulaisuuksien lisäksi ehdimme myös hankkia sisustustavaroita keittiöömme. Ruokaa laittaessamme nimittäin huomasimme, että kuumia kattiloita ja muita vastaavia tavaroita olisi hyvä nostaa välillä myös liesitason viereen pöydälle. Pöytälevyn päälle emme näitä astioita kuitenkaan halua nostaa, joten hankimme neljä pientä akaasiapuu-alustaa. Alustat voi kivasti asetella joko hieman toisistaan erilleen tai aivan vieriviereen.
Perjantai-iltana nautiskelimme myös neljättä kertaa ilotulitusta asuntomme ikkunasta. Olemme käyneet usein katselemassa ilotuksia torilta, mutta parhaiten ne näkee asunnostamme. Ruudin tuoksua kaivatessa voi avata ikkunan. :D
Loppuun vielä muutama maisemakuva työpaikaltani. Näiden ruoka-ainesten kanssa työskentelenkin seuraavat kolme viikkoa tieto- ja viestintätekniikan opettajan työn ohessa. Ylemmässä kuvassa olevat perunalaatikot ovat mielestäni todella kivannäköisiä. Harmaa lauta on melko jees. :) Ja lisätietona, että käsieni kautta on kolmen päivän aikana kulkenut noin 40 000 kg perunaa. Yhteen perunalaatikkoon menee noin 680 kg ja alemman kuvan traktorin korkuisessa "perunakasassa" on noin 2400 kg perunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti