perjantai 3. kesäkuuta 2011

Viikko tilaihmeessä


Ensimmäinen lomaviikkoni on melkeinpä jo takanapäin. Maanantai ja tiistai kuluivat normaalirutiineilla: aamulla Lumpparin kanssa tunnin lenkki, lounaan jälkeen uimahalliin, päivällisen jälkeen salille ja illalla seuraavan päivän suunnittelua.


Keskiviikkona sentään tuli muutoksia rutiineihini, sillä olinkin töissä päivän ja iltapäivä menikin siihen, että valmistelin Antonin juhlavaatteet edustuskuntoon (niin kuin joku Hausfrau!). Anton sai nimittäin parisen viikkoa sitten kutsun ylentämistilaisuuteen Oulun varuskuntaan, ja sinnehän piti ehdottomasti mennä. Tilaisuus oli vain ylennettäville, joten me jäimme Lumpparin kanssa kiertelemään varuskunnan aluetta. Talot ovat kyllä melko ränsistyneitä, ja ikkunoissa mitä kummallisempia lippuja, tekstejä ja ilmoituksia. Luonto sen sijaan oli sateen vuoksi upean vihreä!Torstaina sitten matkasimmekin vanhempieni ja pikkusiskoni kanssa mökkeilemään. Ensimmäisenä leikkasimme nurmikon sekä keräsimme talven roskat ja tulvan tuomat aarteet (meille tuli jonkun nuotio ja naapurillemme grilli-illan roskat). Lumpparille mökillä olikin paljon ihmeteltävää: hajuja, hajuja ja lisää hajuja, ihan uusia ja mielenkiintoisia hajuja! Menipä neiti kerran myös kivenkoloon niin, että se piti nostaa sieltä pois. Onneksi oli sadepuku, mistä tarrata kiinni. :DTänään perjantaina sitten olemmekin olleet molemmat kotona. Anton teki nimittäin eilisen töitä, joten perjantai olikin vapaapäivä. Kävimme syömässä, sen jälkeen pyöräillen Bauhausissa ja nyt tyhjennämme varastoa. Paljon on taas löytynyt uutta myytävää tavaraa. Hakispa joku kaiken kerralla pois! Miten oikeasti kahdesta kaksiosta yhteen kolmioon muuttaessa voikaan olla näin paljon ylimääräistä tavaraa! Onneksi yksi meistä kuitenkin osaa ottaa lunkisti ja nukkua tassut taivasta kohti.

Arkipäivät loppuvat tältä viikolta, joten viikkopostaus on nyt kerralla hoidettu. Huomenna sitten juhlimaan tuoreita ylioppilaita. Onnea kaikille lakitettaville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti