sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Pieniä suuria töitä osa 2


Sunnuntaina jatkoimme pienten töiden kanssa. Jälleen kokoamme tänne ainoastaan listan. :)1. Asensimme keittiöön ilmanvaihtoräppänäksi ulkotilaräppänän, koska perinteistä sisätilaräppänää ei voinut asentaa vanhaan koloon. Ulkotilaräppänä sopii todistetusti myös sisälle.2. Asensimme pyyhetangot kylpyhuoneeseen. Tangot ovat samanlaiset kuin nykyisessä kodissamme ja vuoden käytön jälkeen voimme kertoa niiden olevat erittäin kätevät.

3. Purimme parvekkeen oven sisäverhouksen ja ruiskutimme onttoihin kohtiin polyuretaania. Parvekkeen ovi oli erittäin suloinen ennen polyuretaanin ruiskutusta, koska ovi näytti ihan pikkuselta vaatekaapin rinnalla. Oven strategiset mitat ovat 68 cm x 205 cm ja vieressä olevan kaapin korkeus 236 cm.5. Hinkkasimme teipistä jääneet liimat pois eteisen harmaasta seinästä. Toista kertaa emme unohda teippejä seinään, sillä liimojen poistaminen oli erittäin työlästä. Onneksi maali ei lähtenyt pois, joten ainakaan liimojen vuoksi seinää ei tarvitse enää maalata.

(Kuvalähde: http://www.bosch.com)

6. Kävimme vierailulla naapurimme remonttipaikalla. Lainasimme hänelle monitoimityökaluamme, talttaa ja moskaa. Naapurimme innostui nimittäin purkamaan keittiönsä sekä keittiön ja olohuoneen välisen seinän. :D


7. Asensimme koolaustukilistan eteisen seiniin. Kattokoolingit asetetaan myöhemmin listan päälle ja kiinnitetään varmuuden vuoksi muutamasta kohdasta kattoon. Perinteistä katon koolausta emme eteisessä halunneet suorittaa, koska katto on täynnä sähköjohtoja. Tukilistojen käytöllä minimoimme katkenneiden sähköjohtojen määrän.8. Päivän päätteeksi ihastelimme auringonlaskua parvekkeeltamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti